Bottled App Güvenlik Açığı

Rating - 0%
Selamlar.

Forumda yeniyim umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Eğer yeri doğru değilse lütfen taşıyınız.

Bottled adlı bir sosyal mesajlaşma uygulaması var. Bu uygulamanın 2022 yılında bir açığını keşfetmiştim. Bu açık sayesinde uygulama içerisinde sınırsız altın sahibi olabiliyordum. Lakin uygulama v2 sürümüne geçmiş ve bu açık artık çalışmıyor.

Uygulamanın v2 sürümü öncesindeki sürümlerini android emulatöre kurarak denedim. Girişteki 'Güncelleme mevcut Goggle Play'e gidin' uyarısını 'space' tuşuna basarak geçiyorum. Lakin devamında uygulamayı kullanamıyorum.( Şişe gönderemiyorum, profili düzenleyemiyorum, marketten bir şey satın alamıyorum vs.) Yani eski sürümlerde bir türlü hesap oluşturma gerçekleşmiyor.

Bu uygulamanın v2 sürümü öncesi sürümlerinden birinde çalışan ve hesap oluşturup uygulamayı kullanabileceğim bir yol var mıdır acaba? Bu konuda destek olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Bottled Eski Versiyonlar: https://apkpure.com/tr/bottled-message-in-a-bottle/com.bottledapp.bottled/versions

Rating - 0%
Bu uygulamanın güncelleme denetimi yapan ve v2 sürümü öncesi güncelleme yapılmadığında çalışmasını engelleyen yapısını değiştirmek istiyorum.
Yardımcı olabilecek olan var mı?

131,460Konular
3,268,425Mesajlar
315,199Kullanıcılar
yusufbabaisSon Üye
Üst Alt