@Braveheart isimli üyeden şikayet

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%
Zaten banlı olduğu için şikayet konusu açamıyordum, şimdi banı yeniden açılmış
Ben bundan VDS aldım azureden çekmiş,40 TLye düşen bu velet bir gün sonra VDS patlayınca ben sana garanti vermedim bir gün kullandın dedi, neyse benim olayım bunda değil de
Adam benim vdse girmiş benim kullandığım dosyaları ellemiş üstüne de grupta randomlar atarak VDSde olan herşeyimi çektim diyor,sonra mesajı sileceğini bildiğim için ss aldım hala duruyor, yaptırım talep ediyorum, sattığı VDSe girip dosya çeken bu adam spyhackz formunda emektar rütbede bide :D

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
20 TL affedildi, şimdi 40 TL mevzu oldu. Umuyoruz ki brave 3-4 şikayet konusundan sonra 3 rakamlı paraya çıkacaktır.. Aslında, konu gerçekten çok geçmişten, şikayet açılmayacak kadar, zaman aşımına uğradı hatta. O yüzden, konuşulması mantıksız olacaktır fakat yine de @BraveHeart bekleniyorsun

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
konu imtde açığa kavuşturuldu. Olayın spy ile alakası yok ne spy tgsinde geçti nede spyda. konu silinmeli. Ayrıca azure patlamama garantisi vermedim.

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
Zaten banlı olduğu için şikayet konusu açamıyordum, şimdi banı yeniden açılmış
Ben bundan VDS aldım azureden çekmiş,40 TLye düşen bu velet bir gün sonra VDS patlayınca ben sana garanti vermedim bir gün kullandın dedi, neyse benim olayım bunda değil de
Adam benim vdse girmiş benim kullandığım dosyaları ellemiş üstüne de grupta randomlar atarak VDSde olan herşeyimi çektim diyor,sonra mesajı sileceğini bildiğim için ss aldım hala duruyor, yaptırım talep ediyorum, sattığı VDSe girip dosya çeken bu adam spyhackz formunda emektar rütbede bide :D
yok god rütbesindeyim

Neyron 

Kahbelere inat zirvedeyiz
Rating - 83.3%

Serkan

👉👌👉👌👉👌👉💦
Rating - 100%
Arkadaşın 40₺ sini ben iade edebilirim ozelden bilgilerini atabilir

131,516Konular
3,268,910Mesajlar
315,324Kullanıcılar
eba0640Son Üye