Bu dolandırıcıları banlayin artık bıktık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tetrox72

BEN BİR DOLANDIRICIYIM
Rating - 0%
Ben susuyorum ekran görüntüleri konuşsun sikerim ha bıktım yemin ederim banlayin şunları vallaha burayı çöp ediyorlar,tgden parayı atmadı konuşmayı sildi orospu evladı tanıyan varsa numarasını versin 150 TL atarım !

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-13-17-07-15-451_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-01-13-17-07-15-451_org.telegram.messenger.jpg
    608.8 KB · Görüntüleme: 36
Rating - 0%
Ben susuyorum ekran görüntüleri konuşsun sikerim ha bıktım yemin ederim banlayin şunları vallaha burayı çöp ediyorlar,tgden parayı atmadı konuşmayı sildi orospu evladı tanıyan varsa numarasını versin 150 TL atarım !
Banada yazdı bu önden istedim yok falan dio esc diorum admini tanimiorum dior sen nie önden kapiosun

S

Silinen üye 7004

Esc kullanımı bütün üyeler için zorunlu hale getirildi. Dolandırılmayın diye yapılan bir uygulamayı kullanmayıp dolandırılmanız ve üzerine şikayetçi olmanız biraz saçma geliyor bana zorunlu olduğu halde. Herneyse @İbrahim @Mehmet gereken yapılır zaten adminler tarafından iyi forumlar

tetrox72

BEN BİR DOLANDIRICIYIM
Rating - 0%
Esc kullanımı bütün üyeler için zorunlu hale getirildi. Dolandırılmayın diye yapılan bir uygulamayı kullanmayıp dolandırılmanız ve üzerine şikayetçi olmanız biraz saçma geliyor bana zorunlu olduğu halde. Herneyse @İbrahim @Mehmet gereken yapılır zaten adminler tarafından iyi forumlar
Ücretli diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,585Konular
3,269,413Mesajlar
315,487Kullanıcılar
kara2343Son Üye
Üst Alt