Bu Hatayı Yapmayın!

Selam arkadaşlar, son bir kaç gündür forum platformumuz içerisinde gözlemlerim sonucu birkaç olaya tanık oldum. Aramızda bazı yetkilileri manipüle eden üyeler var bu üyeler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar, son bir kaç gündür forum platformumuz içerisinde gözlemlerim sonucu birkaç olaya tanık oldum.

Aramızda bazı yetkilileri manipüle eden üyeler var bu üyeler hakkında haklı haksız cezai işlem uygulanacaktır. Yönetici atamalarını üst yönetim olarak(ibrahim,mectruy,ben) yapmaktayız ve alım yaparken kullanıcıları oldukça sıkı bir şekilde araştırıyoruz. Yetkisini kötüye kullanan bir moderatör, co-admin, admin görürseniz tabiki bizlere şikayet etmekte hakkınız var fakat tamamen keyfen chatbox üzerinde haklı haksız sataşmalarda bulunup bide bayan moderasyon yetkililerine hakaret kullanırsanız, bu hikayede yarrağı yiyen taraf siz olursunuz. Anlayışlı bir yetkili değilim buna bir defa daha denk gelirsem koyarım tekmeyi.

Anlayacağınız, daha üst yetkili arkadaşım dostum var diye herhangi bir yetkiliye abuk subuk şeyler yazmayın

Saygılarımızla
Spyhackerz yönetimi

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,114Konular
3,275,222Mesajlar
316,923Kullanıcılar
kahya51Son Üye
Üst Alt