Sevgili spy uyeleri ve yoneticileri. Boyle bir yazi ile karsilastim. Amazon seller ile gunde 1200 tl her uye hesaptanda 800 tl birde satilan urunler basina avantada vercekler...

Sevgili spy uyeleri ve yoneticileri. Boyle bir yazi ile karsilastim. Amazon seller ile gunde 1200 tl her uye hesaptanda 800 tl birde satilan urunler basina avantada vercekler oyle dediler..lutfen yaziyi okuyun. Sizce boyle birsey imkanlimi. Yoneleyimmi bu ise.

DÜNYANIN EN BÜYÜK
E TİCARET PLATFORMU AMAZONDA SATICI OLMAK!

Amazon e ticaret platformunda
yıldızlı satıcı oluyorsunuz size üyelik açıyoruz ayarlamayı yapıp ürünleri yüklüyoruz satış yapılıyor ve para size yatıyor satıcı oluyorsunuz e ticaret platformundan üyeliği biz açıyoruz siz onaylıyorsunuz günlük 1.200 TL alıyorsunuz ve satılan her üründen komisyon ürünler elektronik eşyalar genelde kaar marjı yüksektir o yüzden çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz!

UYGUNSA AŞAĞIDAKİ DETAYLI MESAJI OKUYUNUZ👇🏻

Detaylı bilgi olarak size hesap açılıyor Amazon’dan biz açıyoruz size gelen SMS’ler Google ve Amazon’dan ilk sms Google size mail açılıyor Amazon’a giriş için girerken onu kullanıyorsunuz diğer de Amazon üyeliği için bu hesap sailer hesabı yani satıcı satıcı oluyorsunuz bizim şirkete bağlı işi kabul ettiğinizde whatsapptan sesli bilgilendirme mesajı atılıyor daha sonra işlemler yapılıyor sonra zoomdan 40 dakika eğitim var. Biliyorsunuz Amazon dünyanın en büyük e ticaret platformu Amazon USA yani Amerika da satıcı oluyorsunuz Türk pazara değil o yüzden kazançlar yüksek dolar olarak hesaplandığı için

Kimlik ön arka
Banka hesap haraketleri pdf
Tel no
2 defa sms alıyorum
Kaydı olusturuyorum
Bilgileri ve amazon giriş linkini veriyorum giriş yapıp görüntülü görüşme yapıp onayliyorsunuz.
10 Dakikada ibana odemenizi yapıyorum. Uygunsa whatsapp geçelim

EN ÇOK SORULAN SORU ÖN ÖDEME VEYA ÖDEME YAPIYOR MUYUM?

HAYIR KESİNLİKLE ÖN ÖDEME VB YOKTUR CEBİNİZDEN 1 KURUŞ BİLE ÇIKMAYACAK. ŞARTLAR UYGUNSA WHATSAPPTAN İSİM SOYİSİM BELİRTİP AMAZON İŞİNE BAŞLAMAK İSTİYORUM YAZABİLİRSİNİZ

Moderatörün son düzenlenenleri:
131,691Konular
3,270,373Mesajlar
315,901Kullanıcılar
leandroj12Son Üye
Üst Alt