Bu sw gecilir mi? (1 Viewer)

Linux freeweb12-1.byetcluster.com 2.6.32-896.16.1.lve1.4.54.el6.x86_64 Arkadaslar boyle bir siteye shell attim Bypass edilir mi? Izinler yok sanırım.

Linux freeweb12-1.byetcluster.com 2.6.32-896.16.1.lve1.4.54.el6.x86_64

Arkadaslar boyle bir siteye shell attim
Bypass edilir mi? Izinler yok sanırım.

Kardeşim sanırım bunu geçmiştim karıştırmıyorsam ama işlerim çok yoğun istersen yolla hallederim:)

olum cf miydi ismini unuttum paslanmışız amk şu headerle bypass edilen şeyden bahsediyorum o yoksa geçer varsa geçebilecek birini tanımıyorum.
edit: aklıma geldi cage.fs :D cloudlinux
Olum geçebilecek biri değil birçok kişi var cagefs yi ki ben kaç tane geçtim hatırlamıyorum bile :D bilmiyosan bi basit taktik vereyim cpanelden oku

Olum geçebilecek biri değil birçok kişi var cagefs yi ki ben kaç tane geçtim hatırlamıyorum bile :D bilmiyosan bi basit taktik vereyim cpanelden oku
olum cpanelden passwd okudun sonra ne bok yiyeceksin biz de biliyoruz oraya kadar :D bak bide adaşım olacak yav kereta :) passwd okuyor ama confige erişmen imkansız.
imKnsız die bişy yoktr mrk !!

olum cpanelden passwd okudun sonra ne bok yiyeceksin biz de biliyoruz oraya kadar :D bak bide adaşım olacak yav kereta :) passwd okuyor ama confige erişmen imkansız.

o kadar yöntem var config okumak için : webmail, cron jobs, hata sayfalarından okumak ( 401, 404 vs. )

o kadar yöntem var config okumak için : webmail, cron jobs, hata sayfalarından okumak ( 401, 404 vs. )
kardeşim biz cagefsden bahsediyoruz normal swlerde config okumak zaten basit ben 1 yıldır yoktum yeni yöntemler var mı bilmem ama olsaydı şuan ortada site kalmamıştı herkes patur putur basıyordu HeADeR yöntemini mectruy paylaşınca herkes çatır çutur hackledi heryeri :D

Lan kuzum senin seviyeni düşük zannettim kusura bakma birkaç cagefs var onları öğren:) cpaneldende config okursun boktan svlerde:D

kardeşim biz cagefsden bahsediyoruz normal swlerde config okumak zaten basit ben 1 yıldır yoktum yeni yöntemler var mı bilmem ama olsaydı şuan ortada site kalmamıştı herkes patur putur basıyordu HeADeR yöntemini mectruy paylaşınca herkes çatır çutur hackledi heryeri :D
Header readme yi orosbu ettiler amk yo
header readme methodunu orosbu ettiler paylaşan paylaşana yoksa herkez ln cat xxd den başka birşey bilmiyordu:D

Lan kuzum senin seviyeni düşük zannettim kusura bakma birkaç cagefs var onları öğren:) cpaneldende config okursun boktan svlerde:D
boktan swlerde cpanele kalmıyor iş genellikle kanke :) iyi akşamlar reis.

Header readme yi orosbu ettiler amk yo

header readme methodunu orosbu ettiler paylaşan paylaşana yoksa herkez ln cat xxd den başka birşey bilmiyordu:D
mec headeri bir paylaştı sanal şaha kalktı zaten amk :D

boktan swlerde cpanele kalmıyor iş genellikle kanke :) iyi akşamlar reis.

mec headeri bir paylaştı sanal şaha kalktı zaten amk :D

bypass dediğiniz sadece symlink değildir. ln-s ye readmeye headere cart curta bağlı kalmayın kafanızı kullanın milyon tane fonksiyon var sym çekmeden hedefin bilgileri çekmenize yarayan :D büyük resmi görün büyük resmi!

bypass dediğiniz sadece symlink değildir. ln-s ye readmeye headere cart curta bağlı kalmayın kafanızı kullanın milyon tane fonksiyon var sym çekmeden hedefin bilgileri çekmenize yarayan :D büyük resmi görün büyük resmi!
bunu biliyoruz ama asıl mesela o fonksiyonu kullanabilmek onuda arraplar çok iyi biliyor zati :D

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,413Konular
3,281,585Mesajlar
320,904Kullanıcılar
asdasdadd11Son Üye
Üst Alt