Linux freeweb12-1.byetcluster.com 2.6.32-896.16.1.lve1.4.54.el6.x86_64 Arkadaslar boyle bir siteye shell attim Bypass edilir mi? Izinler yok sanırım.
Cf yoksa geçemiyormu.dcf yoksa geçersin büyük ihtimalle.
olum cf miydi ismini unuttum paslanmışız amk şu headerle bypass edilen şeyden bahsediyorum o yoksa geçer varsa geçebilecek birini tanımıyorum.Cf yoksa geçemiyormu.d
Olum geçebilecek biri değil birçok kişi var cagefs yi ki ben kaç tane geçtim hatırlamıyorum bileolum cf miydi ismini unuttum paslanmışız amk şu headerle bypass edilen şeyden bahsediyorum o yoksa geçer varsa geçebilecek birini tanımıyorum.
edit: aklıma geldi cage.fscloudlinux
siz adaşsınız olm yardımcı olun birbirinize qweqwewqeqwOlum geçebilecek biri değil birçok kişi var cagefs yi ki ben kaç tane geçtim hatırlamıyorum bilebilmiyosan bi basit taktik vereyim cpanelden oku
olum cpanelden passwd okudun sonra ne bok yiyeceksin biz de biliyoruz oraya kadarOlum geçebilecek biri değil birçok kişi var cagefs yi ki ben kaç tane geçtim hatırlamıyorum bilebilmiyosan bi basit taktik vereyim cpanelden oku
olum cpanelden passwd okudun sonra ne bok yiyeceksin biz de biliyoruz oraya kadarbak bide adaşım olacak yav kereta
passwd okuyor ama confige erişmen imkansız.
imKnsız die bişy yoktr mrk !!
kardeşim biz cagefsden bahsediyoruz normal swlerde config okumak zaten basit ben 1 yıldır yoktum yeni yöntemler var mı bilmem ama olsaydı şuan ortada site kalmamıştı herkes patur putur basıyordu HeADeR yöntemini mectruy paylaşınca herkes çatır çutur hackledi heryerio kadar yöntem var config okumak için : webmail, cron jobs, hata sayfalarından okumak ( 401, 404 vs. )
Lan kuzum senin seviyeni düşük zannettim kusura bakma birkaç cagefs var onları öğrenolum cpanelden passwd okudun sonra ne bok yiyeceksin biz de biliyoruz oraya kadarbak bide adaşım olacak yav kereta
passwd okuyor ama confige erişmen imkansız.
imKnsız die bişy yoktr mrk !!
Header readme yi orosbu ettiler amk yokardeşim biz cagefsden bahsediyoruz normal swlerde config okumak zaten basit ben 1 yıldır yoktum yeni yöntemler var mı bilmem ama olsaydı şuan ortada site kalmamıştı herkes patur putur basıyordu HeADeR yöntemini mectruy paylaşınca herkes çatır çutur hackledi heryeri![]()
header readme methodunu orosbu ettiler paylaşan paylaşana yoksa herkez ln cat xxd den başka birşey bilmiyordukardeşim biz cagefsden bahsediyoruz normal swlerde config okumak zaten basit ben 1 yıldır yoktum yeni yöntemler var mı bilmem ama olsaydı şuan ortada site kalmamıştı herkes patur putur basıyordu HeADeR yöntemini mectruy paylaşınca herkes çatır çutur hackledi heryeri![]()
boktan swlerde cpanele kalmıyor iş genellikle kankeLan kuzum senin seviyeni düşük zannettim kusura bakma birkaç cagefs var onları öğrencpaneldende config okursun boktan svlerde
![]()
mec headeri bir paylaştı sanal şaha kalktı zaten amkHeader readme yi orosbu ettiler amk yo
header readme methodunu orosbu ettiler paylaşan paylaşana yoksa herkez ln cat xxd den başka birşey bilmiyordu![]()
boktan swlerde cpanele kalmıyor iş genellikle kankeiyi akşamlar reis.
mec headeri bir paylaştı sanal şaha kalktı zaten amk![]()
bunu biliyoruz ama asıl mesela o fonksiyonu kullanabilmek onuda arraplar çok iyi biliyor zatibypass dediğiniz sadece symlink değildir. ln-s ye readmeye headere cart curta bağlı kalmayın kafanızı kullanın milyon tane fonksiyon var sym çekmeden hedefin bilgileri çekmenize yarayanbüyük resmi görün büyük resmi!
araplarin bi sik bildigi yok , gecen seneye kadar exp dileniyodu bizden picler. benim basim biraz rahatlasin sana ayiktiririm bikac taktigi cogu sw yer kankabunu biliyoruz ama asıl mesela o fonksiyonu kullanabilmek onuda arraplar çok iyi biliyor zati![]()
eyw kankamaraplarin bi sik bildigi yok , gecen seneye kadar exp dileniyodu bizden picler. benim basim biraz rahatlasin sana ayiktiririm bikac taktigi cogu sw yer kanka![]()