Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a beyler bi site açtım makale bloggerlıgı yapıcamda Wordpress Ad-Sense temasını bulabilir miyiz malum adsense icin açtım siteyide zaten yada bunun gibi fazla karmaşık olmayan...
S.a beyler bi site açtım makale bloggerlıgı yapıcamda Wordpress Ad-Sense temasını bulabilir miyiz malum adsense icin açtım siteyide zaten yada bunun gibi fazla karmaşık olmayan adsense icin uyarlı bi tema arıyorum
Bizzat kendi uploadımdır onun üçün çok teşekkür edip hangi konuda olursa olsun mesajımı görürsen beğen ve +10 ver : P . Neyse içinde class.theme-modules.php diye bi dosya var onu sil logdur o. Ve full crackli versiyonudur bu.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.