Bugra adli uye sikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
@Buğra Bu arkadas surekli cheate benim fotomu atiyor ve hicde vazgecmiyor yoksaya aldimda ne bilim sinir bozucu obezmisim oyle diyo hadi diyelim obezim altima mi giriyorsun birader sana giren cikan nedir
Altima mi giriyorsun?

Bu durumdan rahatsiz oluyorum cunki sovunce ailevi hakaretden ban yiyorum.

@Mectruy @Al Simmons @İbrahim @Leviosa bu duruma el atarsaniz sevinirim.

Rating - 100%
Chat de götün yemeyince gelip konu açma buraya senin o leğen götünü ısırırım,tg grubunda vs. arkadaşlarınla beraber dalga geçerken geçiyorsun senin o koca götünü koca memelerini ısırırım.Haksız yere atmıyorum fotoğrafları götünü kemiririm.

Müslüm

SOYTARI
https://www.instagram.com/muslumbusiness/
Rating - 100%
Chat de götün yemeyince gelip konu açma buraya senin o leğen götünü ısırırım,tg grubunda vs. arkadaşlarınla beraber dalga geçerken geçiyorsun senin o koca götünü koca memelerini ısırırım.Haksız yere atmıyorum fotoğrafları götünü kemiririm.
O nasıl küfür la MAKDKSKJSHDKSKDNSNSKSKSKSKSKSKAKFJSJHGJSKFKSJFKSMFNSCKOWDJİSUTİEUFOWKFMWKDKS

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Oda seni atıp dalga geçiyordu la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,582Konular
3,269,351Mesajlar
315,467Kullanıcılar
dadablaqSon Üye
Üst Alt