Burda neden 16-17-18 yaş grubu bebeler bu kadar fazla?

ciddi anlamda konuşabileceğim, akli dengesi yerinde ve sivilcesiz ergen olmayan birileri var mı? şuan tek ihtiyacım olan şey bu. forumdaki %90 ı 19 yaş altında IQ su düşük...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciddi anlamda konuşabileceğim, akli dengesi yerinde ve sivilcesiz ergen olmayan birileri var mı? şuan tek ihtiyacım olan şey bu. forumdaki %90 ı 19 yaş altında IQ su düşük insanlar. help me

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
18'e girmeme bir kaç ay kaldı, senden daha çok olgun olduğuma ve senden daha çok ticaret, icraat yaptığıma eminim.
Herkesi yaş üzerinden kanaat getirirsen ilerde sorunlar yaşayabilirsin.
Saygılar.
üstüne alınan kendini biliyor vesselam. yarası olan gocunur nicktende görüldüğü gibi uyuşturucudan beynini yemiş müptezel birine benziyorsun o yüzden fazla yorum yapıp beynini yormak istemiyorum.

genelde hack forum yazınca spy google arama motorunda üstte çıkıyor maalesef kendisinden biraz düşük birini görünce oIQWEQWEQĞWEo diyorlar ve saldırmaya başlıyorlar o yüzdendir fakat senin ne eksiğin oldugunuda bilmiyorum

genelde hack forum yazınca spy google arama motorunda üstte çıkıyor maalesef kendisinden biraz düşük birini görünce oIQWEQWEQĞWEo diyorlar ve saldırmaya başlıyorlar o yüzdendir fakat senin ne eksiğin oldugunuda bilmiyorum
saldırmak değil kanka kimseye kinim yok yorum yeterince açık kötü niyetli yazılmadı olmayan şeyi inkar etmenin anlamı yok anlayabiliyon mu

Aslında bahsettiğin tarzda olgun ve liseli olmayan üyelerde var ama şu fikirlerinden sonra seninle muhattap olucaklarını sanmıyorum

• Like
Tepkiler: rdx
Herkes özgür düşünceye sahiptir. Yaşın önemi yoktur. Ha, sen kendine bir dost edinmek istiyorsan kuçük büyük farketmez biraz kibar olmalısın. 16 yasındaki birinden de bir şey öğrenebilirsin.

ciddi anlamda konuşabileceğim, akli dengesi yerinde ve sivilcesiz ergen olmayan birileri var mı? şuan tek ihtiyacım olan şey bu. forumdaki %90 ı 19 yaş altında IQ su düşük insanlar. help me
16 yaşıma yarın giriyorum senden daha olgun ve senden daha çok bilgi sahibi olduğumu söyleyebilirim

19 um 1 şirket yönetiyorum lil peep fanıyım özelden bana kim olduğunu yazarsan belki seninle arkadaş olabilirim ?

Konu açıp alay eder gibi burada yaşa bakarak IQ seviyesi ölçüyorsan akıl sağlığından şüphe ederim. Yaşını bilmiyorum ama emin ol küçük yaşta olup senden daha olgun olan insanlar var burada. Konuda ve diğer konu yorumlarında insanlara sataşırken IQ seviyeni belli ediyorsun. "Akıl yaşta değil, baştadır."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,345Konular
3,279,388Mesajlar
317,442Kullanıcılar
Root1337Son Üye
Üst Alt