Büyük harfli nick alma methodu satılık, telegramdan iletişime geçin.
tg: linkueixd
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Büyük harfli nick alma methodu satılık, telegramdan iletişime geçin. tg: linkueixd
pub olan method mu? doğru konuş senin o yayık ağzını sikerim göt oğlanıpub olan methodları aptal aptal 2 gram beyninizle satmaya kalkmayın
3,5 lira para için milleti sikmeye devam edin siz bu yüzden hep kaybediyorsunuzpub olan method mu? doğru konuş senin o yayık ağzını sikerim göt oğlanı
3-5 lira için milleti siktiğimi kim çıkardı anasını siktimin evladı? mal mısın oğluşum sen?3,5 lira para için milleti sikmeye devam edin siz bu yüzden hep kaybediyorsunuz![]()
pub methodu satmak ne demek oluyor?3-5 lira için milleti siktiğimi kim çıkardı anasını siktimin evladı? mal mısın oğluşum sen?
pub method olduğunu kanıtlar mısın? elimde method olduğu için satma gereği duydum, ister satarım ister satmam sana giren çıkan ne?pub methodu satmak ne demek oluyor?
forumda paylaşıldı+sanalda bilmeyen yokpub method olduğunu kanıtlar mısın? elimde method olduğu için satma gereği duydum, ister satarım ister satmam sana giren çıkan ne?
Tamam o zaman silerim, forumda pek vakit geçiren birisi değilim, adma gibi söyleyebilirsin değil mi? Küfür etmeye ne gerek var?forumda paylaşıldı+sanalda bilmeyen yok
yukarı çık ilk kim küfür etmiş iyi okuTamam o zaman silerim, forumda pek vakit geçiren birisi değilim, adma gibi söyleyebilirsin değil mi? Küfür etmeye ne gerek var?
Beni kışkırtıyosun kankacığımyukarı çık ilk kim küfür etmiş iyi oku
Senin yolunu skm essek sg amına koydutma ergen evladıNeyse, konuyu silebilir misiniz? @Lastromance @SpyAdmin
ne diyosun anasını siktiğimSenin yolunu skm essek sg amına koydutma ergen evladı
Annen altımda bas bas bagırıyor orospu cocu onu dıyorum salak oc kavga cıkarıyor kufur ediyor sonra haklı cıkmaya calısyonne diyosun anasını siktiğim
haklı çıkmaya çalıştığım yok sikime çıkayım taşşağıma çıkmayayım çokta sikimdeydi .d sadece forumda paylaşıldığına rağmen görmediğimi dile getirdim bana yükselme senin o kitabını sikerim mal orospu çocuğu olaya neden atlıyorsun anasını siktiğimAnnen altımda bas bas bagırıyor orospu cocu onu dıyorum salak oc kavga cıkarıyor kufur ediyor sonra haklı cıkmaya calısyon
forumda paylaşıldı çıkarcı eşşekBüyük harfli nick alma methodu satılık, telegramdan iletişime geçin.
ya anasını siktimin aptalı paylaşılmış zaten, silinmesini bekliyorum görmedimforumda paylaşıldı çıkarcı eşşek