Büyümek...... (1 Viewer)

COLLECTOR45 

Backend Developer
Joined
Aug 5, 2020
Credits
2,610
Küçükken sadece büyümenin hayalini kurardım . Artık çocukluğuma geri dönmek istiyorum. İş hayatı sosyal hayat hayatı anlamaya başladığın an hayat canını sıkmaya başlıyor ne yazık ki . Çalışıyosun sana sorumluluklar yükleniyor, Evinin kirası birikim elektrik su kötü ekonomi ailevi sosyal geçimsizlik ..... Ve bu ormanda hayatta kalmak için kendini sürekli geliştirmen gerçeği. Çocukken neydi olum sokağa çıkardık arkadaşımızla o gün ne yapsak diye düşünürdük annemizi babamızı anlamazdık çalışmanın zorluğunu bilsem değil bisiklet aldırmak vs. okula giderken harçlık dahi almazdım... Hep derdimki lan büyüyeyim kendi banka hesaplarım olsun para kazanayım çalışayıp..!! Maalesef arkadaşlar aylık giderlerimden birikim vs. bana sadece 1000 küsür para kalıyor ben hiç bir şeye sorumlu değilken internet kafede aylık bu fiyatlara çalışıyodum ve çok az para kazandığımı zannediyordum çok ilginç.

işte hayatı anlama başlıyorsun . İnsanları tanıyorsun. Sana sorumluluklar yükleniyor . Birisi birşey diyorsa altında sebep arıyorsun acaba çıkarcımı değilmi tehditmi küfürmü ediyor.. ve zamana olan inancın artıyor . Zaman herşeyi iyileştiriyormuş meğer. Küçükken başına gelen hangi şeyi hatırlıyosunuz o kadar yoğun.

ve anne baba ilişkisi olarak küçükken ailenizden gördüğünüz anlam veremediğiniz hareketleri büyüyünce neden yapıldığını anlıyorsunuz .

ve aşk hayatı bile bambaşka. Çocukken yanağından öp sev vs. . Büyüdüğünüz zaman zekalar gelecekler planlar partiler sexler , onunla tanış buna özgüven yap biraz sıcak biraz soğuk davran dünya bambaşka..

ne bileyim böyle bir konu yazmak geldi içimden ama bence

Çocukluk Sade ve Eğlenceli
Yetişkinlik Karmakarışık ve Koşuşturmacalı

Derler ya senin kedi kovaladığın yollarda ben köpek sikiyordum diye . İşte küçük bir çocuğun size söylediği problemi veya yalanı o kadar iyi anlıyosunuzki gerçekten sizde o yoldan geçmiş oluyorsunuz işte o laf gerçekten gerçekmiş.........

kendinize iyi bakın dostlar yaşım 20 bu arada fakat 15 yaşımdaki ben ile dağlar kadar fark var diyorumki ulan ben neden o zaman düşünmemişim bunu işte büyüdüğünün belirtisi.....
 

Users who are viewing this thread

Top