ByÇaki Adlı Üye Hakkında Uyarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Geçtiğimiz pazartesi akşam ByÇaki nickli arkadaşla instagram konusunda bir görüşme yaptık. Bir ücrette anlaştık. Deneyeceği 3-4 yöntemi söyledi. En geç 3 gün içerisinde teslim edileceğini söyledi. İlk iki gün tamamen boş geçti, 3-4 yöntemin tek bi tanesi yapılmadı söylemlerine göre iş yaptırdığı çocuğa ne hikmetse o gün araba çarpmış. 3. gün bi tane script gönderdi hedefe. Tabi ki hedef yemedi. Bir sonraki işleme geçelim dedim. İş yaptırdığını iddia ettiği kişi yine ortadan yok oldu. Kendi de bilgisayarım yok diyerek işi ileri tarihe erteledi. işlemlerin hiç birini yapmadığı gibi , aynı günlerde kendince bana kızıp instagramdan , whatsapptan engelledi. Daha sonra abi darlıyosun , bana dolandırıcı diyorsun gibi cümlelerle ters psikoloji yapmaya çalıştı. Bir kaç gündür artık sormuyorum, parayı da geri istemediğimi söyledim. Dolandırıcı demeyeceğim ama kendisi ile iş yapacaklar bence uzun bi düşünsün

rus 

seclusion
Rating - 100%
Abi hayır bu forum babaanne muhabbetine benzer bir olay daha kaldıramaz, yapmayın. Umarım mantıklı bir açıklaman vardır, böyle bir şey yapacağını düşünmem.

Rating - 0%
Sikmiş seni kısaca yiyemiyeceği yarrağın altına yatmış böyle andavallar yüzünden ticaret öldü geçmiş olsun
Adminler arkadaşa kanıtlardan sonra bir el atın diyeyim daha fazla kişiyi sikmeden :)

Rating - 0%
Bakın yanlış anlasılmasın ama İCQ de çaki diye bir adam var gelen geçeni sikiyor tokatlıyor
haberiniz olsun sonrada kavga çıkartıp darlıyor diyip engel atıyor olan paraya oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,544Konular
3,269,105Mesajlar
315,374Kullanıcılar
AloneDark427Son Üye
Üst Alt