Bysmartien den sikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
sa ben 2 ay önçe 52k Insta hesabi bysmartien den satin almiştim.Bugün hesabin sahibi geri almiş ve takas etmiştim 3 ay önçe bysmartien den.78k verdim ona oda bana 2013 52k verdi.Bana diyor ki 15 gün içinde çalinsaydi yeni verirdim.Ama bana o zaman öyle birsey dememisti.
Screenshot_20210325-121511_Telegram.jpg
bana diyor ki artik vurmuyorum nasil vereyim ki sana Hesap.Ondan sonra lafi çevirip diyor garanti ömür boyu veremem.
Screenshot_20210325-121511_Telegram.jpg
benim takas ettim 80k bysmartien birine sati o kişi ama kuruçuya düsürdü ve bana suç atiyor bysmartien, kuruçu düstü diye.Onu lafa getirip benim suçlu diye söylemek istiyor.
Screenshot_20210325-121514_Telegram.jpg

Ve bys bana dedi ben takas etmek istedim.Tammam dogru ama bana telafi diye birsey demedi o zaman.Daha yeni söyledi az önçe.
Hep laflari çevirip bana suç atmaya çalisiyo.Baska biri kaç ay önçe bysmartien den de sikayetçi di ve bysmartien ozaman o kisiye dedi hakkini verim merak etme diye.Bana söyledi Ne Hakki diye falan.Screenshot_20210325-121511_Telegram.jpg

@Gençtürk @Castiel @CrowZ

Almanyada yasadim için türkcem kötü kusura bakmayin.Ama gerçekten üzücü birsey ve benim günahim nedi.
Baska birine hakkini vermis neden bana hak yokmus?
@Al Simmons
@Nobody

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210325-121853_Telegram.jpg
    Screenshot_20210325-121853_Telegram.jpg
    308.6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Rating - 100%
hesabı satın alırken bunları konuşmanız lazımdı 15 gün içinde geri alınsaydı telafi yapardım diyor ömür boyu garanti zaten veremez çalıntı hesap sonuçta bunu

hesabı satın alırken bunları konuşmanız lazımdı 15 gün içinde geri alınsaydı telafi yapardım diyor ömür boyu garanti zaten veremez çalıntı hesap sonuçta bunu bilerek satın alman gerekirdi
Telafi diye ama kaç ay önçe söylemedi.Daha az önçe dedi telafi diye.

Durden

existence is not real.

SOYTARI
Rating - 100%
Zaten 15 Gün içinde geri alırsa geri iade ederim diyor. @Bysmartien asla tokat atmaz zaten güvenilir birisidir. Bu senin hatan !

Rating - 100%
Arkadaşlar herkes için teşekkür ederim geçenlerde biriyle tiktok ve insta karşılığı takas ettik 2 tane insta verdim 1 tane tiktok hesabı aldım ve insta hesabı medya yemiş adamın bende telafi edip yeni daha iyi hesap verdim ona ve şimdi 3 ay önce bu arkadaşla hesap takas ettik 2 3 ay geçmiş aradan hesap gitmiş elinden ve bana suç atıyor brn ömür boyu garanti verememki bir hesap için bide diyor 80k ile 50 k takas etmiştik onun isteği üzere bana dedi sana 80 k verim sende bana 50k ver 2013 kurulum tamam dedim takas ettik bi kaç gün sonra verdiği hesap kurucu düştü ve kurucu maili sordum ona bilmiyorum dedi kurucu teli sordum oda eski hattım dedi sesimi etmedim eyw dedim geçtim zaten beni bilen biliyor ben yeri geldimi hesap dağıtıyorum ve herkese yardım ediyorum xaten method vs isteyincede saliyorum bu arkadaşada yardımım dokundu baya şimdi gelmiş böyle bi suçlama yapıyor şikayetin yanlış olduğunu düşünüyorum konunun kilitlrnmesini istiyorum
@Gençtürk @Castiel @Nobody

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,497Konular
3,268,703Mesajlar
315,277Kullanıcılar
trafologSon Üye
Üst Alt