tar xvzf c1.tar.gz komutunu verdiğimde dışarıya aktarmıyor. Normalde 3 sıra yazı çıkardı
$ $ tar xvzf c1.tar.gz
Neden böyle oldu acaba sunumu c1 bypass yemiyor ?
$ $ tar xvzf c1.tar.gz
Neden böyle oldu acaba sunumu c1 bypass yemiyor ?
tar xvzf c1.tar.gz komutunu verdiğimde dışarıya aktarmıyor. Normalde 3 sıra yazı çıkardı $ $ tar xvzf c1.tar.gz Neden böyle oldu acaba sunumu c1 bypass yemiyor ?
Her zaman c1 işe yaramaz /etc/named.conf /etc/groups okumaya çalış belki okuyabilirsin yani ozaman gerek kalmaz c1ecgı yemiyor malesef birde webroot'u deneyim
Internal Server Error alıyorum malesefWebroot shell varsa yükle orda cgi shell var ordan komut vererek açabilirsin ordan da olmassa bi cgi-telnet bypass taktiği var çok az işe yarar ama yarar yani yapamazsan özele gel o bypass ı deniyeyim swde.
özele at swyi yedirebilirsem yediririmInternal Server Error alıyorum malesef
Internal Server Error alıyorum malesef
can't read /etc/named.conf malesef oda olmuyorHer zaman c1 işe yaramaz /etc/named.conf /etc/groups okumaya çalış belki okuyabilirsin yani ozaman gerek kalmaz c1e![]()
Facebook gelsen daha iyi olur .özele at swyi yedirebilirsem yediririm![]()
4hmet sw geçmeyi seviyorsun sanırım ?at geçersem vereirim
Server bypass ihanettir bugün geçersin yarın geçemezsin4hmet sw geçmeyi seviyorsun sanırım ?
elimden geldigince seviyorum4hmet sw geçmeyi seviyorsun sanırım ?
aynen update geliyor .dServer bypass ihanettir bugün geçersin yarın geçemezsin![]()
Hangi şirkette ?Beyler attı özelden cloudlinuxlu ama cpanel elindeymiş ilk defa cloudlinux bypasslıcam bende haydi hayırlısı![]()
Poyraz HostingHangi şirkette ?
qweqwe lan arkadamısın la oraPoyraz Hosting
pardon ne demej istedin ?qweqwe lan arkadamısın la ora
poyrazhosting sahibi arkadasımpardon ne demej istedin ?
sahibesi kim oranınpoyrazhosting sahibi arkadasım
D:cgi telnet yükle c1'in adini degiştir tekrar dene olmassa cgi telnet'e gir t1 adinda klasor aç içine hirremi klasorunu aç t1'e c1'deki htaccessteki kodlari göm chmod 777 yap.
bro bahsettiğin .phtml shell webrootdaki cgi çalışmayıncada çalışan bir kodlamaya sahipse özelden banada atar msıntca.phtml var güzel shell decode var bende atarım sana o cgi da sokar sym de çeker