Yardım Çalınan hesaplarımın nerede paylaşıldığını bulmak istiyorum.

Rating - 0%
Ağustos ayında node.js ile çalışan bir javascript virüsü yüzünden tüm hesaplarımı almışlar. Hesap bilgilerim internette paylaşılmış. Ancak nerede paylaşıldığını bilmiyorum. Tahminimce bu site bir forum değil, çalınan hesapların liste şeklinde paylaşıldığı bir yer. F-Secure ile data breach scan yaptığımda ise Stealc Breach diye birşey gördüm. Hepsini kurtardım ancak tek amacım bilgilerin nerede paylaşıldığını bularak neyin sızıp neyin sızmadığını görmek. Bu verdiğim ipuçlarına uygun olduğunu düşündüğünüz tüm websitelerini paylaşınız, kontrol edeceğim.

Yediğim virüs bu videodakinin aynısıdır. Video bana ait değildir
Trojan Yedim🤠 Virüs Yedikten Sonra Ne Yapılmalı?? 2023-2024 (youtube.com)

Rating - 0%
Ücretsiz olarak hesabının çalındığı yeri bulamazsın. Büyük ihtimalle buraya atmışlardır ama aşırı pahalı.
Hocam veri dosyam aşağıdaki şekildeymiş. Önemli bilgileri değiştirdim. Orijinalinin farklısıdır. Bu bir log sitesinden sızmış. Artık baya ipucu bulduğumu düşünüyorum.

TR_42.113.212.32_2024_08_04_15_12_24.rar
├── autofill
│ └── Microsoft Edge_Default.txt
├── brute.txt
├── cookie_list.txt
├── cookies
│ ├── Microsoft Edge_Default.txt
│ └── Microsoft Edge_Guest Profile.txt
├── passwords.txt
└── system_info.txt

Rating - 0%
Ağustos ayında node.js ile çalışan bir javascript virüsü yüzünden tüm hesaplarımı almışlar. Hesap bilgilerim internette paylaşılmış. Ancak nerede paylaşıldığını bilmiyorum. Tahminimce bu site bir forum değil, çalınan hesapların liste şeklinde paylaşıldığı bir yer. F-Secure ile data breach scan yaptığımda ise Stealc Breach diye birşey gördüm. Hepsini kurtardım ancak tek amacım bilgilerin nerede paylaşıldığını bularak neyin sızıp neyin sızmadığını görmek. Bu verdiğim ipuçlarına uygun olduğunu düşündüğünüz tüm websitelerini paylaşınız, kontrol edeceğim.

Yediğim virüs bu videodakinin aynısıdır. Video bana ait değildir
Trojan Yedim🤠 Virüs Yedikten Sonra Ne Yapılmalı?? 2023-2024 (youtube.com)

131,499Konular
3,268,711Mesajlar
315,281Kullanıcılar
narehan6Son Üye
Üst Alt