Canlı desteğe Bağlanma & Kullanıcı Adı alma & Kapanan hesabı açma -IG (2 Viewers)

Joined
Sep 4, 2018
Credits
74
Rating - 0%
View hidden content is available for registered users!

İnstagram veya facebook üzerinde kullanıcı adı alma,kapatılan hesapları açma,çalınan hesaplara tekrar erişme gibi işlerinizi altta verdiğim adresten yapabilirsiniz.

https://www.facebook.com/business/clientsupport
erişiminiz yoksa https://business.facebook.com adresinden hesap oluşturup 1 dolarlık veya daha düşük bir bütçe ile reklam oluşturmanız gerekiyor ve 24 saat veya daha erken portalınız açılmış oluyor ama her hesap için açılır diyemem.

Eğer bunları da yapamıyor iseniz instagram hesap düşürüyor iseniz mail adreslerini iyi kontrol edin facebook görüyor iseniz bakıp ya boştur hesap diye bakıp boş geçmeyin medyalı hesap düşürdüm ve buda clientli hesaplardan biridir ödemesi de 5K$

Ekran Alıntısı.PNG

Canlı destek her hesapta açılmıyor yabancı hesap açıp reklam geçerseniz açılır Türkiye'de her hesapta açılmıyor. kullanıcı adı için hala yanıt bekliyorum yanıt gelince değişirse eğer geri postun altına bırakırım linki.

JWd2aQ.png

Ve bütçeniz ne kadar fazla olursa,ne kadar fazla ödelemeli hesabınız varsa o kadar iyi destek alırsınız bende 5K Ödeme olduğu için iyi destek alıyorum almak,açmak,erişmek sizin şansınıza kalmış açıkcası
17jdgj.png

canlı sohbete veya clientten işlem aldığınız zaman 1 gün içinde mail adresinizi kontrol ederseniz sizden bir kaç belge istenir ve o belgeleri shop ile kolaylıkla yapabilirsiniz benim gibi.

Ekran Alıntısı.PNG

sorunuz olursa instagramdan ulaşırsınız : @erolcnx
 
Last edited by a moderator:

Users who are viewing this thread

Top