Canlı Yayın Açma & İnternet Televizyoncuğu (1 Viewer)

Canlı yayın açma scripti elinde mevcut olan var mı İnternet televizyoncuğuna başlamak istiyorumda öyle bir script bulamadım internette tv hosting var onlarda çok uçuk fiyatlar...

Canlı yayın açma scripti elinde mevcut olan var mı İnternet televizyoncuğuna başlamak istiyorumda öyle bir script bulamadım internette tv hosting var onlarda çok uçuk fiyatlar veriyor youtube deseniz telif atıyor yayına yardımcı olabilecek var mı?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
internet televizyonculuğumu ?

Ilk önce bir web sitesi kurmanı tavsiye ederim mesela şöyle olur

www.clamends.tv sadece örnek verdim ve bu siteyi sana hangi siteyle yapacağını değil hangi siteyle yapmiyacağını söylicem

wordpress le yapma

hostinger ile yapma

sadece bu ikisi hariç hangisi ile yaparsan yap
programliyabirisin yada yok kardeşim o tür işlere zaman ayıramam dersen yardımına www.wix.com,godaddy.com koşuyor
bu siteler kendine basit arayüzlü veri tabanı ile bir hayli kolaylık sağlar şimdiden ellerine sağlık :)

internet televizyonculuğumu ?

Ilk önce bir web sitesi kurmanı tavsiye ederim mesela şöyle olur

sadece örnek verdim ve bu siteyi sana hangi siteyle yapacağını değil hangi siteyle yapmiyacağını söylicem

wordpress le yapma

hostinger ile yapma

sadece bu ikisi hariç hangisi ile yaparsan yap
programliyabirisin yada yok kardeşim o tür işlere zaman ayıramam dersen yardımına koşuyor
bu siteler kendine basit arayüzlü veri tabanı ile bir hayli kolaylık sağlar şimdiden ellerine sağlık :)
Dediğin siteler vermiyor öyle bir destek

wix demi vermiyor

bildiğim kadarıyla wix de video yükleme gibi birsürü şeyler var

Yok Aslında Paraya Kıymana Gerek Yok.
Çok Fazla Seçenekle Bunu Masraf Yapmadan Yapmak mümkün. Ama sen biraz detay verirsen çok daha iyi yardimci olabilirim. simdi Web.tv den yaparsin dicem Yok be böyle yapmicam falan dersin diye. once sen detay ver ben alternatiflerden yazarım sana

(Foruma daha yeni geldim ilk yardimim sana nasipmiş ;))

Yok Aslında Paraya Kıymana Gerek Yok.
Çok Fazla Seçenekle Bunu Masraf Yapmadan Yapmak mümkün. Ama sen biraz detay verirsen çok daha iyi yardimci olabilirim. simdi Web.tv den yaparsin dicem Yok be böyle yapmicam falan dersin diye. once sen detay ver ben alternatiflerden yazarım sana

(Foruma daha yeni geldim ilk yardimim sana nasipmiş ;))
Web.tvyi denedim ama kendime ait olmasını istiyorum startv kanalları kendi sitelerinde nasıl yayın yapıyorsa bende kendi sitemde kendi kanalımınkini yapmak istiyorum

aslında bu sadece 4 programla mümkün ben daha 14 yaşımdayken böyle birşey yaptığımı hatırlıyorum senin için araştırıcam ;D

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,262Konular
3,280,618Mesajlar
319,919Kullanıcılar
hassssSon Üye
Üst Alt