Cc HAkkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Carding konusunda bilgilendirme , döküman , makale , anlatım , tavsiye vb herşeye karşıyım. Daha vds alabilecegin yer bilmezsin , method yöntem bilmezsin. Altenende sağda solda kart peşinde koşturur sonra gelip hack forumlarında napıcam diye dert yanarsın. Bi bitmediniz hıaa ..

Rating - 0%
Şahsen kendim Carding ortamından çıkmış birisi olarak konuşuyorum ; CC ORTAMINA GİRMEYİN
Ah kardeşim. Aynı dert bendede var. Adama anlatmaya çalışıyorum sana soran mı var aslanım diye cevap veriyor :) Müstehak bunlara milletin kullanıp dağıttıgı kartları öldürmeye çalışırken mahkeme mahkeme dolaşmak. Harbiden. 1 musibet 1000 nasihattan iyidir demiş atalarımız..

Rating - 0%
Ah kardeşim. Aynı dert bendede var. Adama anlatmaya çalışıyorum sana soran mı var aslanım diye cevap veriyor :) Müstehak bunlara milletin kullanıp dağıttıgı kartları öldürmeye çalışırken mahkeme mahkeme dolaşmak. Harbiden. 1 musibet 1000 nasihattan iyidir demiş atalarımız..
Kardeşim Sadece insan gibi sordum nasıl diye girme falan diyebilirsin dimi bütün sinirini Bana ne gösteriyosun

Rating - 0%
hiç tavsiye etmiyorum, diğer eski carder arkadaşların dediği gibi, polis korkusuyla uyursun :)

ha, korkum yok diyorsan orası senin bileceğin iş; biz sadece tavsiye etmiyoruz, dinen zaten hükmünü biliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,558Konular
3,269,179Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt