Cepmax nedir? Gerçekten kazandırıyor mu? (1 Viewer)

Joined
Aug 31, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar, sizlere bu aralar piyasada dolaşan cepmax isimli bir uygulama hakkında bilgi vericem.
Cepmax, uygulama içerisinde reklam izleyerek para kazandırdıgını iddia eden bir uygulamadır. Hergün verilen görevleri yerine getirerek para kazanabilirsiniz.


Cepmax ile nasıl para kazanırım ?

Pasif Kazanç: Arkadaşlar pasif kazanç ile bir ayda size verilen günlük 24 görevi her gün yaparak ayda 108 tl kazanabilirsiniz. Bir evde ne kadar akıllı telefon varsa hepsi ile yaparak kazancınızı katlayabilirsiniz. Günlük görevleri yerine getirerek 3.6 tl bir ayda 108 tl kazanırsınız. Uygulamanın en güzel yanı ücretsiz katılabiliyor olmamız. Para, kredi kartı biligisi gibi bilgiler vermeden direkt olarak kazanmaya başlayabilirsiniz. Özellilke öğrenciyseniz, işiniz yoksa, gününüzün çoğu boş geçiyorsa sizin için güzel bir fırsat olabilir. Görevlerin tamamı bir buçuk saat sürüyor bunu gün içine bölebilirsiniz. Otobüste,durakta bu görevleri yapabilirsiniz.


PEKİ BU SİSTEM GÜVENİLİR Mİ ?

Sistem tamamen ücretsiz yani kayıt olurken hiçbir ücret ödemiyosunuz. Bu yüzden risk sıfır. Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok. Ödeme konusuna gelirsek hesabınızda 120 tl biriktiğinde banka hesabınıza aktarabilirsiniz.


Nasıl Üye Olurum ?

Üye olmak için bir üyenin sponsor numarasına ihtiyacınız olacaktır. Ben zaten üye olduğum için sponsor numaram var. Siz de üye olun diye sponsor numarasını veriyorum.

Sponsor no: 42650637448

Herkese bol kazançlar!!
 

Users who are viewing this thread

Top