Çeşitli Web Geliştirme ve Sosyal Medya İşleri Yapılır

Rating - 0%
Merhaba, Ben Root Web uzmanıyım ve sosyal medya işlemleri yapıyorum çeşitli projelerde yer aldım ve sonra yazılımı bıraktım
şimdi yeniden başlıyorum bilgilerimi kaar amaçlı kulanmak istiyorum Web veya sosyal medya ile ilgili hesap kapatma,zaafiyet bulma,
hesap açma , vb işlerinizi bana yazabilirsiniz.

güvenmeyen arkadaşlar için sitede Escrow hizmeti bulunmakta veya bizzat haledicekseniz instagram adresim thecoderoffcall

Rating - 0%
Merhaba, Ben Root Web uzmanıyım ve sosyal medya işlemleri yapıyorum çeşitli projelerde yer aldım ve sonra yazılımı bıraktım
şimdi yeniden başlıyorum bilgilerimi kaar amaçlı kulanmak istiyorum Web veya sosyal medya ile ilgili hesap kapatma,zaafiyet bulma,

güvenmeyen arkadaşlar için sitede Escrow hizmeti bulunmakta veya bizzat haledicekseniz instagram adresim thecoderoffcall

dostum selamlar, ellişer adet iki siteden hesaba ihtiyacım var:

Elli adet:

Elli adet:

hesabına ihtiyacım var.
ilgilenir misin? exel halinde alınması gerekiyor.

dilersen

basakkudunoglu et g mail adresine gönderebilirsin ya da buradan konuşabiliriz sen nasıl istersen

Rating - 0%

kardeş iş arıyorum diyorsun cevap vermiyorsun.

şimdi cevap versen bile çalışmak ister mi kimse seninle?

131,547Konular
3,269,111Mesajlar
315,376Kullanıcılar
kiefel260897Son Üye
Üst Alt