@ceyhnstz nick'li kullanıcıdan şikayetciyim

Selam arkadaşlar ben neyron Dün @ceyhnstz bana VDS almak için yazdı sorunsuz bir şekilde VDSi verip girene kadar da gayet normal şekilde ilgilendim, karşılık olarak bana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar ben neyron
Dün @ceyhnstz bana VDS almak için yazdı sorunsuz bir şekilde VDSi verip girene kadar da gayet normal şekilde ilgilendim, karşılık olarak bana illegal platform üyeliği sağlayacağını adminden cevap beklediğini dedi ben de yarın şu saate kadar cevap gelmezse VDSi kapatırım dedim,bana merak etme üyeliğini vericem dedi,okay bekleyek dedim,bu gün üyelik gelmeyince VDSi kapattım,verince tekrar geri teslim ederim dedim bana üyeliğin fiyatının 750 TL olduğunu ve vermeyeceğini söyledi,ben de normal olarak VDS parasını istedim,onu da vermedi, şikayet konusu açacağımı dediğimde hadi bakalım görelim gibi sözler kullandı
Tüm kanıtlar telegram üzerinden adminler isterse atılacak

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam arkadaşlar ben neyron
Dün @ceyhnstz bana VDS almak için yazdı sorunsuz bir şekilde VDSi verip girene kadar da gayet normal şekilde ilgilendim, karşılık olarak bana illegal platform üyeliği sağlayacağını adminden cevap beklediğini dedi ben de yarın şu saate kadar cevap gelmezse VDSi kapatırım dedim,bana merak etme üyeliğini vericem dedi,okay bekleyek dedim,bu gün üyelik gelmeyince VDSi kapattım,verince tekrar geri teslim ederim dedim bana üyeliğin fiyatının 750 TL olduğunu ve vermeyeceğini söyledi,ben de normal olarak VDS parasını istedim,onu da vermedi, şikayet konusu açacağımı dediğimde hadi bakalım görelim gibi sözler kullandı
Tüm kanıtlar telegram üzerinden adminler isterse atılacak

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-29-12-54-36-778_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-05-29-12-54-36-778_ir.ilmili.telegraph.jpg
    626 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2022-05-29-12-54-29-759_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-05-29-12-54-29-759_ir.ilmili.telegraph.jpg
    655 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2022-05-29-12-21-04-125_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-05-29-12-21-04-125_ir.ilmili.telegraph.jpg
    599.5 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba,

Adam vds’i 1 gün kullanmış, bunun için para istemen adil değil bana göre. Üye bir sorunla karşılaştığı için belli ki üyeliğini vermemiş. Ortada dolandırıcılık vs yok. Escrow kullanılmayan ticaretlere artık eskisi gibi ilgi göstermiyoruz zaten. Konu kilit.

ESCROW KULLANIN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,077Konular
3,274,843Mesajlar
316,873Kullanıcılar
Nil.sjkSon Üye
Üst Alt