permi kısılmış bir config dosyasını nasıl okuyabilirim?
(ln-s falan demeyin gözünüzü seveyim )
(ln-s falan demeyin gözünüzü seveyim )
permi kısılmış bir config dosyasını nasıl okuyabilirim? (ln-s falan demeyin gözünüzü seveyim )
Hayırdır birader yarram felan zamanında abi çektiginiz insanlara bole gotunuz kalkmasınlorx adamın konusunu silmesene yaram
sapıodjıasojıdo kodoısadjqwıojdıoqwj abi çekiyorum birader evet lorx abi adamın neden konusunu siliyosun abi yaramHayırdır birader yarram felan zamanında abi çektiginiz insanlara bole gotunuz kalkmasın
hhhahahahaahahahhhhhahahahahaa süper mizahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhln-s falan
boş muhabbet yaparak forum konusunu kirletmekden gotune tekmeyi yiceksin kardeşim son gunlerin burdasapıodjıasojıdo kodoısadjqwıojdıoqwj abi çekiyorum birader evet lorx abi adamın neden konusunu siliyosun abi yaram
Millete küfür etme sen modun direk yorumunu silersin uyarirsinlan çapulcu herif blackdewil onursal üyeligin gitcek die gotun korkarak arkadaşına soyleyip forumda sovdurmek bu konunuda kitliyorum varmı itirazın boyle gereksiz herifler burda oldukca su forumda durasım gelmiyor inan suan yetkim olsa gotunuze tekmeyi yemiştiniz
Kardeşim sen adama diğer konusunda uname at demişsin adam da merak edip atsam ne değişecek diye sormuş ve büyüyünce anlarsın diyip konuyu silmişsin hayırdır? Niye böyle bir şey yaptın ortada bir gerginlik yokken.lan çapulcu herif blackdewil onursal üyeligin gitcek die gotun korkarak arkadaşına soyleyip forumda sovdurmek bu konunuda kitliyorum varmı itirazın boyle gereksiz herifler burda oldukca su forumda durasım gelmiyor inan suan yetkim olsa gotunuze tekmeyi yemiştiniz
kardeşim modluk bişeyi degiştirmez buraya yazıyorum bu gun var yarın yokuz boyle insanlara prim verdikçe forum hiç bi zaman adam olmicak kalsın burda.Millete küfür etme sen modun direk yorumunu silersin uyarirsin
Kimseye prim vermek yok herkez adamında takılacak burası çocuk parkı değil hep modlar adminler kavga ediyor diğer kavga sorununuzu ben çözülen söyleye gecimkardeşim modluk bişeyi degiştirmez buraya yazıyorum bu gun var yarın yokuz boyle insanlara prim verdikçe forum hiç bi zaman adam olmicak kalsın burda.