ChromeFucker BadUsb Satışı

Herhangi bir bilgisayara 6-7 saniye takılı kalması yeterlidir bütün tarayıcı da kayıtlı olan kullanıcı adı ve şifreleri size mail olarak gönderir. Sadece şu anlık chrome için...

Herhangi bir bilgisayara 6-7 saniye takılı kalması yeterlidir bütün tarayıcı da kayıtlı olan kullanıcı adı ve şifreleri size mail olarak gönderir. Sadece şu anlık chrome için çalışır

Kısmi UAC Bypasslanmıştır

Powershell hidden modda çalışır ekranda hiçbir şey gözükmez. Video da gözükmesi için hidden moddan çıkardım

Tarayıcının açık olup olmaması önemli değildir

Firewalları full bypass eder

Flashbellek formatında gönderilir (stok durumuna göre değişir)

Üzerinde ki kırmızı ışık başladığını söndüğü zaman ise işlemin bittiğini gösterir

İşlem bittiğin de bütün logları ve günlük kayıtları siler iz bırakmaz

gelen mail formatı
22rpC2qpLklrc8jzJ2vB5asOCjqEFLGTBrtDoC6D.jpg

not:Attiny85 modülünün modifiye edilmiş versiyonu kullanılmaktadır belleği yükseltilmiştir. İsteğe göre mac os için de programlanabilir ve daha farklı tarayıcılar için fiyat 950tl ödeme sadece coin

Arduino micro USB alan herkes bunu kolaylıkla internette bulduğu payloadlar ile yapabilir ancak UAC gibi güvenlik önlemlerini kısmi de olsa atlatmışsan tebrik ederim kesinlikle iyi bir şey olmalı.

Arduino micro USB alan herkes bunu kolaylıkla internette bulduğu payloadlar ile yapabilir ancak UAC gibi güvenlik önlemlerini kısmi de olsa atlatmışsan tebrik ederim kesinlikle iyi bir şey olmalı.
Evet önemli kısmı o zaten win 10 altı bütün uacleri full bypassladım powershell betiği yaparak (ekranda el işareti olan kısımda uac bypass yapmakta) lakin win 10 yapmadım bir türlü

131,789Konular
3,271,373Mesajlar
316,193Kullanıcılar
HolyOneSon Üye
Üst Alt