Cjackpot V1.1 CS:GO Jackpot Scripti + Bot +Kurulum Rehberi ! (1 Viewer)

Cjackpot V1.1 CS:GO Jackpot Scripti + Bot +Kurulum Rehberi ! CS:GO Jackpot Nedir? CS GO jackpot ve CS GO fast oyun için tavsiye edilen 2 gelişmiş sitedir ve bunlardan...

Cjackpot V1.1 CS:GO Jackpot Scripti + Bot +Kurulum Rehberi !

• CS:GO Jackpot Nedir?
  • CS GO jackpot ve CS GO fast oyun için tavsiye edilen 2 gelişmiş sitedir ve bunlardan jackpot için Steam ile giriş yapmayı sağlamak için siteye üye olmanız gerekir.. Daha sonra Steam takas bağlantınızı bu siteye kopyalayarak giriş işlemini gerçekleştirdikten sonra sağ üst köşede üyelik isminize tıklayarak fotoğrafta görünen hesabı tıklayıp geldiğiniz sayfada benim bağlantım şeklindeki bağlantıya tıklayarak takas bağlantınızı görebilir ve profil ayarlarınızdan profil hesabınızı herkese açık hale getirmelisiniz.Ardından ortaya koyduğunuz itemler ile fiyatına göre size % oran verir ortada 500 kadar item birikir ve çark otomatik döner en şanslı kişi hepsini envanterine alır
  • Benim Karım Ne Olacak?
  • Bu Scripti Satın Alıp Sitenize Kuruyorsunuz Ve Oynan Her Oyundan Komsiyon Alıyorsunuz Admin Olarak Envanterinizde İtemler Birikiyor Parayı Kazanıyorsunuz

SCRİPT GÖRSELİ
--------------------------------------------------------------------------

T2NPii_TRj6EaD-dHwu0Yg.png

dWFc0x_cQgeOupYhtx3QLA.png

ytjsU8N6ROejNMCCiFDsIA.png

k7Qbzk3mQKqmSJ-BWcHQaw.png

SCRİPT FİYATI SADECE 70 ₺ Kurulum + 20 ₺

Ödeme Yolları: BTC,HAVALE

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,215Konular
3,283,100Mesajlar
319,621Kullanıcılar
harun359Son Üye
Üst Alt