Beyler merak ettiğim bazı konular var göremıyorum 10 20 coin gerekıyor,atabilirsenız cok mutlu olurum.

bence şu coin sistemi ne kadar mantıklı olsada neredeyse her konuda var okey bunada sıkıntı yok ama millet alıyor okuyor bi bakıyor işe yaramayan konu veya adam birşey yazmamış bile forumdaki veya farklı bir forumdaki işe yaramayan random birşeyi kopyalamış buna bir orta yol bulsanız hiç fena olmaz bu durumdan çok muzdaribiz @Mectruy

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bence şu coin sistemi ne kadar mantıklı olsada neredeyse her konuda var okey bunada sıkıntı yok ama millet alıyor okuyor bi bakıyor işe yaramayan konu veya adam birşey yazmamış bile forumdaki veya farklı bir forumdaki işe yaramayan random birşeyi kopyalamış buna bir orta yol bulsanız hiç fena olmaz bu durumdan çok muzdaribiz @Mectruy
İyi diyorsun da buna nasıl bir çözüm bulunabilir ? buna çözüm bulmak neredeyse imkansız.

Diyelim ki sen buna beğeni sistemi gibi; "beğeni attıktan sonra geri çekme" geri alma özelliği getirdin bu seferde insanlar kurnazlık yapıp coinlerini geri alacaklar. Bunun önüne geçmek max coin miktarına itiraz etme gelebilir bu da işi gitgide zorlaştırır. Yönetimin bu konu hakkında bir fikri var ise belirtirlerse güzel olur. @Nobody @Al Simmons @SkullZ

İyi diyorsun da buna nasıl bir çözüm bulunabilir ? buna çözüm bulmak neredeyse imkansız.
Konular denetlenemez tabiki hepsi yada okunamaz ama çok saçma sadece 2 hafta önce bir konuya 20 coin verdim ama adam kurnazlık yapmış 2 tane eklemiş biri boş diğeride 10 coin istiyor konu orda sence bu ne kadar mantıklı ? Normalde forumda aşırı aktif biriydim ama şu coin sistemi geldikten sonra giremiyorum bile çünkü konu okuyamıyorum + sadece benim için değil bu şekilde yeni üyelerin gelebileceğini pek sanmıyorum uzun vadeli forum için ciddi sonuçları olabilir diye düşünüyorum çünkü herkes para veremez ve çoğu kişide benim gibi mağdur yani fikri olan tabiki belirtebilir coin sistemide gayet mantıklı ama bir çözüm bulunmalı @Mectruy

Diyelim ki sen buna beğeni sistemi gibi; "beğeni attıktan sonra geri çekme" geri alma özelliği getirdin bu seferde insanlar kurnazlık yapıp coinlerini geri alacaklar. Bunun önüne geçmek max coin miktarına itiraz etme gelebilir bu da işi gitgide zorlaştırır. Yönetimin bu konu hakkında bir fikri var ise belirtirlerse güzel olur. @Nobody @Al Simmons @SkullZ
Dostum zaten coin geri çekme biraz mantıksız olur ama şöyleki o zaman daha fazla admin alınıp buraya tüm konular denetlenecek 4 5 hatta 10 kişiyle yapılabilecek şeyler değil bunlar onlarca eski konu var ve o kadar absürt rakamlar koymuşlarki karaborsaya dönmüş artık insta hesap kapatma yazmış başlığa 30 coin istiyor saçmalığa bak :D ve eminim o da çalışmıyor yani çoğu böyle 400 e yakın coin vardı hepsi çöp oldu konu açıyorum çalışmayan saçma random ordan burdan kopyala yapıştır yapılmış e ister istemez insanları forumdan uzaklaştırır diye düşünüyorum ayrı konuda açıcağım hafta sonu daha fazla aktif olunacağına inanıyorum o zaman açmayı planlıyorum burayı okursanız bir fikrinizi belirtirseniz seviniriz saygılar sevgiler @Mectruy @Al Simmons @SkullZ

2 hafta önce bir konuya 20 coin verdim ama adam kurnazlık yapmış 2 tane eklemiş biri boş diğeride 10 coin istiyor konu orda sence bu ne kadar mantıklı ?
Bu tabii ki mantıklı değil ancak bunun önüne geçilemez, konuyu reportlarsan adminler konuyla ilgilenecektir.
Normalde forumda aşırı aktif biriydim ama şu coin sistemi geldikten sonra giremiyorum bile çünkü konu okuyamıyorum + sadece benim için değil bu şekilde yeni üyelerin gelebileceğini pek sanmıyorum uzun vadeli forum için ciddi sonuçları olabilir diye düşünüyorum çünkü herkes para veremez ve çoğu kişide benim gibi mağdur yani fikri olan tabiki belirtebilir coin sistemide gayet mantıklı ama bir çözüm bulunmalı @Mectruy
Coin satın alamayan üyeler coinli konu açarak konu kazanabilir, şu anda yorum veya beğeni gibisinden eylemlerle coin kazanımı kapalı.

Her gün sayısız kişi meşgul eder bu sefer de itiraz şeyi isteyen eden zaten

En mantıklısı parayla özel rütbe al coine ihtiyacın olmaz.

Her gün sayısız kişi meşgul eder bu sefer de itiraz şeyi isteyen eden zaten

En mantıklısı parayla özel rütbe al coine ihtiyacın olmaz.
Knk itiraz etmek saçma ve mantıksız coin gitmiş zaten conimin gittiği her konuyu şikayet ediyorum sonuç ? hiçbişey olmuyor veya olsa bile coin gitti zaten anlamsız + Forumun amacı insanların bilgi edinmesi değilmi ben kendim alabilirim ama özel rütbe alamayan insanlar dışlanmış gibi oluyor biraz böylede bari en azından daha mantıklı bişey olmalı

Bu tabii ki mantıklı değil ancak bunun önüne geçilemez, konuyu reportlarsan adminler konuyla ilgilenecektir.

Coin satın alamayan üyeler coinli konu açarak konu kazanabilir, şu anda yorum veya beğeni gibisinden eylemlerle coin kazanımı kapalı.
üstte anlattım ++ coin satın almada bunun önüne geçmek için bir yol değil konu açmakta değil konu açıp kasılması sorun zaten koyun herkes galiba malum türkiye döngüye giriyor belli süre sonra herkes coin almak için 10 coinlik konu açsa işimiz zor valla

üstte anlattım ++ coin satın almada bunun önüne geçmek için bir yol değil konu açmakta değil konu açıp kasılması sorun zaten koyun herkes galiba malum türkiye döngüye giriyor belli süre sonra herkes coin almak için 10 coinlik konu açsa işimiz zor valla
Üstte neyi anlattıysan onu cevapladım ben de :D sen de daha değerli konular aç daha fazla coin koy, bunu da ben mi söyleyeyim ?

Forumun Türkiye'ye döndüğü falanda yok birader, yönetim sana zorla benden alacaksın mı diyor coini ? hayır. Üyelerin cebine para girsin diye böyle bir yöntem düşünülmüş ve bence gayet mantıklı.

Üstte neyi anlattıysan onu cevapladım ben de :D sen de daha değerli konular aç daha fazla coin koy, bunu da ben mi söyleyeyim ?

Forumun Türkiye'ye döndüğü falanda yok birader, yönetim sana zorla benden alacaksın mı diyor coini ? hayır. Üyelerin cebine para girsin diye böyle bir yöntem düşünülmüş ve bence gayet mantıklı.
ben diyorum ortada hırsızlık var sen coin kasma peşindesin be knk haksız coin kazanımına son getirilsin bu üyelerin cebine tabiki para girmeli ki üstte anlattım ortada bariz bir hırsızlık var umarım en kısa zamanda çözülür @Mectruy @SkullZ iyi geceler

132,077Konular
3,274,857Mesajlar
316,873Kullanıcılar
Nil.sjkSon Üye
Üst Alt