Merhaba Değerli SpyHackerz Üyeleri!
Coin transferleri hakkında Sıkça Sorulan Sorular ve işleyişi hakkında bir SSS derledim. Aşağıda coin sistemi ve transfer süreçleriyle ilgili bilgileri bulabilirsiniz.
Coin transferleri hakkında Sıkça Sorulan Sorular ve işleyişi hakkında bir SSS derledim. Aşağıda coin sistemi ve transfer süreçleriyle ilgili bilgileri bulabilirsiniz.
Coin Sistemi Nedir?
SpyHackerz platformunda, güvenilir üyeler paylaşımlarına bir "Charge" etiketi ekleyerek kendilerini farklı kıldıklarında, bu etiket doğrudan hesaplarındaki "Credits" yani Coin miktarına yansır.Coin Transfer Süreci
- Coin Transferi: Bir üye, hesabındaki belirli bir miktardaki Credits'i başka bir üyeye transfer etmek istediğinde, bu isteğini belirtir. Üye, karşı taraftan talep ettiği coin miktarını belirten bir charge etiketi girer.
Sıkça Sorulan Sorular:
- Coin Miktarının bana ulaşması için en fazla kaç coin girmem gerekli?
- Charge etiketiyle talep edilen coin miktarı, en fazla 1.000 Coin olmalıdır. 1.000 Coin üzerindeki transfer talepleri geçersiz sayılır ve bu tür transferleri yalnızca Üst Yönetim gerçekleştirebilir.
- Daha fazla coin transferi yapmak istiyorum, bu mümkün mü?
- Evet, ancak daha yüksek miktardaki coin transferleri Üst Yönetim tarafından incelendikten sonra onaylandığı takdirde gerçekleştirilebilir.
- Hesabımda Coin yok, nasıl Credits elde edebilirim?
- Credits elde etmek için bir konu açmalısınız. Açtığınız konularda "Charge" etiketini kullanarak diğer üyelerden coin talep edebilirsiniz. Ancak, kopya ya da alıntı konular açmamaya dikkat etmeli ve kaliteli içerikler paylaşmalısınız ki Credits miktarınız artsın.