Çok güvendiğiniz cedric hakkında şikayet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 95.8%
ben otoyu satın aldığım andan itibaren her şeyi benimdir, ister bedava dağıtırım isterse parayla
Üzgünüm burada hatalısın, kişi bu scriptten para kazanıyorsa sen bu scripti dağıtırsan wareze düşürmüş oluyorsun, otogaleri örneğin bununla alakası yok, yaptığın şey yanlış.

rus 

seclusion
Rating - 100%
Üzgünüm burada hatalısın, kişi bu scriptten para kazanıyorsa sen bu scripti dağıtırsan wareze düşürmüş oluyorsun, otogaleri örneğin bununla alakası yok, yaptığın şey yanlış.
Dağıtmaktan kastım başkasına satmaktır. Kimseye bedavadan kullanması için dağıtmadım, cihana parası ile sattım ve çalışmadığını söylediği an iadesini yaptım. 2. scripti attı onu cihana salmadım kanıtlarıda duruyor

Rating - 95.8%
Konu genelinde karşılıklı olarak ban gerektirecek birşey yok, kusurlu ürün satmış diyebiliriz belki oda muamma aslında, Cedricin profiline olumsuz bir ticaret deneyimi yaşadığını belirten mesaj bırakabilirsin.

Rating - 95.8%
Dağıtmaktan kastım başkasına satmaktır. Kimseye bedavadan kullanması için dağıtmadım, cihana parası ile sattım ve çalışmadığını söylediği an iadesini yaptım. 2. scripti attı onu cihana salmadım kanıtlarıda duruyor
Parasıyla sattıysan sorun yok bu dağıtmak olmuyor paravancılık yapmışsın buda ticarette normal birşey.

• Like
Tepkiler: rus

rus 

seclusion
Rating - 100%
Konu genelinde karşılıklı olarak ban gerektirecek birşey yok, kusurlu ürün satmış diyebiliriz belki oda muamma aslında, Cedricin profiline olumsuz bir ticaret deneyimi yaşadığını belirten mesaj bırakabilirsin.
Ben scriptlerin hatalı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de iade yapılmasını istiyorum, bu konuda yanıldığım bir durum var mı ?

Rating - 95.8%
Ben scriptlerin hatalı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de iade yapılmasını istiyorum, bu konuda yanıldığım bir durum var mı ?
Scripti 2. ele satmasaydın yani Cihana göndermeseydin geri iade talebi yapabilrdin ve paranı almakda hakkındı ama scripti 3. şahısların eline paralıda olsa geçtiği için Cedricin geri ödeme yapması etik değil.

Scriptte kusur bulduğun anda kimseye satmadan hemen iade yapman gerekiyordu bidahaki ticaretinde tecrbe oldu sana sanırım buda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,586Konular
3,269,427Mesajlar
315,491Kullanıcılar
HeyitsadySon Üye
Üst Alt