Yarın başka sc kuram sonra bakın çalışıyo diyem, hadi paşam köyüne.Yarın gorucem seni böyle konusabilicenmi
Yarın başka sc kuram sonra bakın çalışıyo diyem, hadi paşam köyüne.Yarın gorucem seni böyle konusabilicenmi
Aynı scyi kurucam bilgisayarina bağlanıp köylüYarın başka sc kuram sonra bakın çalışıyo diyem, hadi paşam köyüne.
Birader, susta adminler karar versin harbi delirtiyorsun bak ananın pis donuna kadar dökücem şimdiAynı scyi kurucam bilgisayarina bağlanıp köylü
Buna haykırdım baştan belirtiyim.Attığım 65 tl ile cedric anasının götüne bir adet don alabilir benden doğum günü hediyesi olsun
Üzgünüm burada hatalısın, kişi bu scriptten para kazanıyorsa sen bu scripti dağıtırsan wareze düşürmüş oluyorsun, otogaleri örneğin bununla alakası yok, yaptığın şey yanlış.ben otoyu satın aldığım andan itibaren her şeyi benimdir, ister bedava dağıtırım isterse parayla
Dağıtmaktan kastım başkasına satmaktır. Kimseye bedavadan kullanması için dağıtmadım, cihana parası ile sattım ve çalışmadığını söylediği an iadesini yaptım. 2. scripti attı onu cihana salmadım kanıtlarıda duruyorÜzgünüm burada hatalısın, kişi bu scriptten para kazanıyorsa sen bu scripti dağıtırsan wareze düşürmüş oluyorsun, otogaleri örneğin bununla alakası yok, yaptığın şey yanlış.
Parasıyla sattıysan sorun yok bu dağıtmak olmuyor paravancılık yapmışsın buda ticarette normal birşey.Dağıtmaktan kastım başkasına satmaktır. Kimseye bedavadan kullanması için dağıtmadım, cihana parası ile sattım ve çalışmadığını söylediği an iadesini yaptım. 2. scripti attı onu cihana salmadım kanıtlarıda duruyor
Ben scriptlerin hatalı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de iade yapılmasını istiyorum, bu konuda yanıldığım bir durum var mı ?Konu genelinde karşılıklı olarak ban gerektirecek birşey yok, kusurlu ürün satmış diyebiliriz belki oda muamma aslında, Cedricin profiline olumsuz bir ticaret deneyimi yaşadığını belirten mesaj bırakabilirsin.
Scripti 2. ele satmasaydın yani Cihana göndermeseydin geri iade talebi yapabilrdin ve paranı almakda hakkındı ama scripti 3. şahısların eline paralıda olsa geçtiği için Cedricin geri ödeme yapması etik değil.Ben scriptlerin hatalı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de iade yapılmasını istiyorum, bu konuda yanıldığım bir durum var mı ?