.com domainli 2.5 ay dayanan site acıyorum ücretsiz olarak tek şartım payda 2/1 yapmamız yanı 2 düşerse biri benim seklınde.
.com domainli 2.5 ay dayanan site acıyorum ücretsiz olarak tek şartım payda 2/1 yapmamız yanı 2 düşerse biri benim seklınde.
Oto dm api hatası var dost sc güzelSc iyimi ve oto dm varmı
?ftyffyjjyyhjfg
Ortak arıyor.
Kanka aksine site satışı yapmak yerine birden fazla kişiye site kurul kendine pay alıyor, bu da bir ticaret değil midirOrtak arıyor.
Adam haklı 👍Kanka aksine site satışı yapmak yerine birden fazla kişiye site kurul kendine pay alıyor, bu da bir ticaret değil midir
Ortak olma şartı o, isteyen ortak olur isteyen olmazKanka aksine site satışı yapmak yerine birden fazla kişiye site kurul kendine pay alıyor, bu da bir ticaret değil midir
La olum bak cidden boş yapıyorsun chatte yok ticaret sanane yarramın başı sövdürtme beni karışsa admin karışır
@Zns şu aptalı uyarır mısınLa olum bak cidden boş yapıyorsun chatte yok ticaret sanane yarramın başı sövdürtme beni karışsa admin karışır
Ortak olma şartı o, isteyen ortak olur isteyen olmaz
Uza hadi@Zns şu aptalı uyarır mısın
ig:darktroubleafk yaz bana.com domainli 2.5 ay dayanan site acıyorum ücretsiz olarak tek şartım payda 2/1 yapmamız yanı 2 düşerse biri benim seklınde.
..com domainli 2.5 ay dayanan site acıyorum ücretsiz olarak tek şartım payda 2/1 yapmamız yanı 2 düşerse biri benim seklınde.