Sa dostlar bugün sizlere connected abaza avını anlatıcam ilk önce c2 den güzel alımlı bir kiz hesap açıyoruz biyoya (finans) yazıyoruz etiketleri istanbul ankara maddi yardım vs ) ekliyrouz sonra shopierden satıcı hesabi açıyoruz (ücretsiz) ürün ekliyrouz internetten bulgunuz vibratör sudyengecelik falan indirilen resmi koyup fiyat belirleyin shopier güvenilir olduğu için çoğu düşüyor anlık isterlerse soyel yapıyoruz
( interneti kapatiyrouz sohbet anında sonra boş bir resim çekip gönderiyoruz sonra dosyalardan girip çektiğimiz resmin örek(2829÷9÷£×¥)boyelbbir no çıkıyor bunu kopyalayin nude olarak indirdiğiniz resimi adını duzenleyin sonra tekrar abazaya atın 2 gunde 1000 tl aldım boş muhabbet yazanlara engeli basın ki siz engel yemesiniz bu kadar yazdım bir beğeni ve yorumu çok görmeyin. )
[CHARGE=5][/CHARGE]
( interneti kapatiyrouz sohbet anında sonra boş bir resim çekip gönderiyoruz sonra dosyalardan girip çektiğimiz resmin örek(2829÷9÷£×¥)boyelbbir no çıkıyor bunu kopyalayin nude olarak indirdiğiniz resimi adını duzenleyin sonra tekrar abazaya atın 2 gunde 1000 tl aldım boş muhabbet yazanlara engeli basın ki siz engel yemesiniz bu kadar yazdım bir beğeni ve yorumu çok görmeyin. )
[CHARGE=5][/CHARGE]