connected2 anlık hilesi 3.184 sürümü apk 1 kişi icin

Rating - 0%
Ben sezer anlık hilesini kızlara veriyorum.Ama şuan paraya ihtiyaacım var vodafone numaraya tl yükleme karşılıgında anlık hilesi apk verecem ve nasıl apk yaptğımı detaylı anlatacam. Teyit hemen atabilir. 1 kişiye veriyecektir sadece o kişinin kız olmasını istiyorum.

3.184 sürümü son sürüm değil ben yazdım 182 satır kod injectledim.49 MB oldu.Teyit istediginiz kadar atarım yeterki yardım edin .Yardım etmek isteyen erkeklerde yazbilirir.

Rating - 0%
teyit istersen c2 den hack9037 ye yazarsınız istedigin foto ile gelin.jpg png olsun.3 mb dan büyük olmasın

Rating - 100%
Bu sistemler hakkında mini bir hikayem ve tavsiyem;

ribony ve c2 siteleri nerde gereksiz azgın çoluk çocuk varsa ora birikmiş beğeni takip kalp peşinde diğer arkadaşı olan ribony zamanında dengesiz kişileri iyi bir delirtmiştik sitede pek kimse kalmamıştı.sonra ticket atıp önlem almalarını söyledik öylece hikaye bitti.Metotları öğrenen kişiler yaydı tabi ki sitenin dengesi kaydı hep

Zamanında yapilen şeyler şunlardı: ip taklit etme,gizli grupları izleme,bot atma,tüm grupları resetleyip sohbet kaydını silme vb..

Halen bu sistemi kullanacak olan varsa şu chrome eklentisi yükleyerek tikleri etkinleştirsin ve yukarıda saydıgım sınırsız block engel yemekten kurtulursunuz,kız veya adam sizi engellese bile f5 yaparak anında engelinizi kaldırırsınız şu an tek kalan açık yol budur.Bunun modifiye etiğim versiyonu pc de duruyor fakat açıklar fixletildiği için pek bir işinize yaramaz.

c2 ye el atacaktım öylece kaldı gitti.

yaş seviyesi 13-18 azgın sürüsü dolu evliler doluşmuş site için fıtış s*x yapıyorlar.

gif atın yazan kişileri görürseniz bio da bu kiişiler ise s*x gif manyağı olan kişilerdir.

görebileceğiniz kız nicki altında sm ciler + arşivciler+ profile çük resmi koyanlar doludur.

Rating - 0%
Ben sezer anlık hilesini kızlara veriyorum.Ama şuan paraya ihtiyaacım var vodafone numaraya tl yükleme karşılıgında anlık hilesi apk verecem ve nasıl apk yaptğımı detaylı anlatacam. Teyit hemen atabilir. 1 kişiye veriyecektir sadece o kişinin kız olmasını istiyorum.

3.184 sürümü son sürüm değil ben yazdım 182 satır kod injectledim.49 MB oldu.Teyit istediginiz kadar atarım yeterki yardım edin .Yardım etmek isteyen erkeklerde yazbilirir.
Ne yardımı yapacağım dostum yardım edebilirim

131,628Konular
3,269,878Mesajlar
315,633Kullanıcılar
Üst Alt