Aslında Chatte bundan 1 ay önce aklıma takılmıştı eğer dizinlerden erişim sağlıyabiliyor isek vpn serverlarınada sağlarız diye sonra crack lenen vpn dosyalarına baktım ve...

Aslında Chatte bundan 1 ay önce aklıma takılmıştı eğer dizinlerden erişim sağlıyabiliyor isek

vpn serverlarınada sağlarız diye sonra crack lenen vpn dosyalarına baktım ve yenileride inceledim.

Eski uygulamalar yada cracklerde server a bağlanmada otomatik olarak yönetim izni görüküyor.

Ama artık yeni vpn lerde ve serverlarda HASH numarası vererek erişim sağlanıyor.

Eski uygulamarda vpn de eskisi gibi güç alamıyorsunuz çünkü hash ile girilmeyen serverlar kullanıcıları attıktan sonra temizlenmeye alyıor . Temizlenmede iken halal açık kalıyor ve erişim sağlıyorsunuz .

ama yenilenme sırasında vpn serverına yeni bir hash modülü takılıyor ve erişminiz kapanıyor. Hotspot gibi CRACK versionlarında canlı olarak yaşadım.

uygulamada denemler yaparken server direkt erişim kapattı sorun tek bende düşünmüştüm ama baktığımda bana verdiği virtual ip tamamen ortadan kaldırılmış idi .

ve diğer denemde o sunucuya bağlanmak istediğimde kabul etmedei ardından 15 dk geçmeden o server uygulamadan kaldırıldı. ip adresini kayıt ettim

ama orjinal uygulamasına baktığımda ise ( 15 gün sonra ) "YENİ SERVER" tarzı bir ibare vardı bağlandığımda ise crack uygulamadaki ip adresi aynı idi.

Resmen sıfırlanıp servera hash kodlaması eklenmişti. Tek hotspot da olduğunu düşünüyordum ama baktığımda bir çok crack vpn de de bunların yaşandığını gördüm

eski serverlara bir şekilde erişim sağlasanız bile indirme hızı KB seviyesine iniyor . Yani güç bile vermiyor .

BU yüzden insta hesaplar için vpn kullandığınzda server temizlenmeye giderse ve vpn gücü tam alamadğında server değiştirir ise otomatik ülkede değişiyor ve challanger a giriyorsunuz. ve güç değişimi yüzünden ard arda ip değiştirir ise hesap bloke ediliyor.

bilgilendirmek istedim..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,951Konular
3,273,176Mesajlar
316,656Kullanıcılar
red74Son Üye
Üst Alt