Merhabalar Forumda yeniyim. Insallah rabbim izin verirse sizlerle uzun zaman hiç ayrilmadan devam ederim. Öncelikle C# , vb.net , web hack , oyun yazılımları ve bir çok...

Merhabalar Forumda yeniyim.

Insallah rabbim izin verirse sizlerle uzun zaman hiç ayrilmadan devam ederim.

Öncelikle C# , vb.net , web hack , oyun yazılımları ve bir çok bilgilerimi sizle paylaşmak ve yeni tecrübeler ögrenmeķ isterim. Şimdiden Herkese Kolay gelsin

☪ΞΠƮΞΓ-ϾØÐΞ☪

Hoşgeldin Kardeşim, İnşallah Kalıcı Olursun , SpyHackerz Adına Güzel Icraarlerde Bulunursun, iyi forumlar,

hoş geldin bende oyun yapımcısıydım :) hangi oyunları yaptın ?

Beyler kavgaya gerek yok konuyu kapatiniz.

Insallah Ilerleyen zamanlarda guzel projeler ve icraatler goruceksiniz. Simdiden planladigim bazi projeler var yazilim ve oyun gelistirme mobil ve pc icin kodlama gibi bilgilerle yazilimlarla ilgili

Kardeşim Bak Senin Gibi Seviyemi Düşürmüyorum. Gevşeğin Tekisin Reel De Karşılaşsak Donunu Tutarak Kaçarsın Benle Uğraşma Kardeşim, Haddini Aşma Saygılı Konuş, Karşılığınıda Saygıyla Alırsın.
Fitnessciyim kardeş buyur gel hadi reelde karşılassak felan isminden yaşın ne kadar küçük belli oluyor agaluk nedir ya :QWEw vjhyıq

Benim yaşım 19 bunu çok kişi bilir kendi çapımda 1 haftadır sanaldayım 8 yıl önceden sanala girmiştim lise dönemine girerken bıraktım şimdi üniversite 1 geçtim 19 yaşımda olduğumu belli etsem ne yazar ?
19 Yaşındamısın ? Gerçekten Çok Büyükmuşsun :) Neyse Seninle Uğraşmicam :) Hadi iyi Forumlar..

131,653Konular
3,270,111Mesajlar
315,697Kullanıcılar
noxolefouSon Üye
Üst Alt