Satım Cyberpanel Hosting Satışları (İllegal İzinli)

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Selamun aleyküm, iyi forumlar.

Plesk satışı ile yükseldiğim, güvenildiğim, sevilmeye başlandığım bu forumda uzun zamandır plesk hosting satışlarını bitirmiştim ve ne yazikki henüz plesk satma gibi bir planım yok. Şimdi ise CyberPanel satmaya başlıyorum. CyberPanel plesk gibi 2 günde bir çökmez/donmaz/ağırlaşmaz. Panel illegal izinlidir. (Kendi sunucum)

Domain limiti: Sınırsız
Disk: Sınırsız
Db: Sınırsız

Şeklinde üyeliğinizi açıp vereceğim.

Fiyatlar;

CyberPanel normal: 40₺/Ay
CyberPanel Reseller: 100₺/Ay

İyi forumlar.

Tg@ netfoly

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
Burda yanlış bir algı var, plesk cyberpanele göre çok daha kullanışlı, stabil, ve optimize bir paneldir. Donma çökme ağırlaşma olmaz. Ayarlarını yapamazsanız, bu sorunları yaşarsınız. Yıllardır plesk kullanıcısıyım gayette memnunum. 100den fazla site barındırdığımda oldu basit instagram scriptlerinden ziyade çok daha karmaşık scriptlerle de. Hiçbirşekilde donma yavaşlama çökme gibi sorunlar yaşamadım. Dediğim gibi bu ya sizin yapamadığınız ayarlardan yada kullandığınız sunucunun dandikliğinden kaynaklanır.
İyi Satışlar...

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Burda yanlış bir algı var, plesk cyberpanele göre çok daha kullanışlı, stabil, ve optimize bir paneldir. Donma çökme ağırlaşma olmaz. Ayarlarını yapamazsanız, bu sorunları yaşarsınız. Yıllardır plesk kullanıcısıyım gayette memnunum. 100den fazla site barındırdığımda oldu basit instagram scriptlerinden ziyade çok daha karmaşık scriptlerle de. Hiçbirşekilde donma yavaşlama çökme gibi sorunlar yaşamadım. Dediğim gibi bu ya sizin yapamadığınız ayarlardan yada kullandığınız sunucunun dandikliğinden kaynaklanır.
İyi Satışlar...
Teşekkür ederim, pleskin nasıl olduğunu biliyorum fakat benim burda 200e yakın müşterim vardı, tonca site mevcuttu. Sunucu kaldırmadığından dolayı donma/ağırlaşma/geçici çökmeler oluyordu. Sorun pleskte değildi yani sunucular dayanmıyordu. Eski satışıma ithafen söyledim donma kasmayı. Şuanki sunucu 32 ram/500ssd sorun yaşatmaz. Teşekkür ederim düşüncen için yeniden.

Rating - 0%
Selamun aleyküm, iyi forumlar.

Plesk satışı ile yükseldiğim, güvenildiğim, sevilmeye başlandığım bu forumda uzun zamandır plesk hosting satışlarını bitirmiştim ve ne yazikki henüz plesk satma gibi bir planım yok. Şimdi ise CyberPanel satmaya başlıyorum. CyberPanel plesk gibi 2 günde bir çökmez/donmaz/ağırlaşmaz. Panel illegal izinlidir. (Kendi sunucum)

Domain limiti: Sınırsız
Disk: Sınırsız
Db: Sınırsız

Şeklinde üyeliğinizi açıp vereceğim.

Fiyatlar;

CyberPanel normal: 40₺/Ay
CyberPanel Reseller: 100₺/Ay

İyi forumlar.

Tg@ netfoly
Acil illegal izinli Plesk alınır... Wephost çöp oldu artık bizde plesk panel alacam bana ulaşmak için 5380682362

131,516Konular
3,268,888Mesajlar
315,319Kullanıcılar
binoSon Üye
Üst Alt