DÜNYA ATEŞLİ SİLAH SANAYİİNDE TÜRK DEVRİMİ ! (1 Viewer)

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Joined
Feb 14, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Her türlü uzun / kısa namlulu silaha uygulanabilen bir silah sistemi düşünün. Öyle bir sistem olsun ki geri tepme ve şahlanmayı ortadan kaldırsın, merminin çıkış hızını ve etkili menzilini arttırsın, silahın infilak sesini sustursun, namlu alevini yok etsin ve en önemlisi bu sistemi Türk Mühendisleri yüzde yüz yerli olarak üretsin.Bununla birlikte WATTOZZ T61 dünyadaki mevcut silah susturucularının hiçbirinin inemeyeceği desibel seviyelerinde ses kesme özelliğine sahiptir.

Dünyada özel susturucular ve baskılayıcılar, geri tepme kompansatörleri, namlu frenleri, flaşlı kepçeler vb. Gibi geri tepme azaltma sistemlerinin hiçbiri (ses hızı altında mermi kullanılmasına rağmen ya da ses altı mermi oranlarında mermi kullanılmasına rağmen) Geri tepmeyi etkili bir şekilde önleyemiyor.

WATTOZZ T61 Hemen hemen tüm mühimmat tiplerinde %100 uyum ve başarı sağlar.Sisteminin uyumlu olduğu mühimmat çeşitlerinden bazıları:22 LR – 6.35 – 7.65 – 9.17 – 9.19 – 5.45 – 5.7 NATO – 5.56 NATO – 7.62 NATO

Bu sistemi öncelikle; keskin nişancı tüfeklerinde, tarruz tüfeklerinde, tabancalarda, silahlı drone gibi birimlerde en yakın zamanda görmeye başlayacağız.
5NEgjj.jpg
 

Users who are viewing this thread

Top