D adlı üye hakkında şikayet.

Direk konuya gireyim. Ben D den ajaxlogin.php alıcaktım 1 hafta önce ancak paparam da para yoktu , ve paparam gelmemıstı. Ardından algos yani 3 para attı ve ajaxlogin.php yi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direk konuya gireyim. Ben D den ajaxlogin.php alıcaktım 1 hafta önce ancak paparam da para yoktu , ve paparam gelmemıstı. Ardından algos yani 3 para attı ve ajaxlogin.php yi aldık , Almadan önce bana patlak olmadıgını söylüyor ve bende bu yüzden alıyorum , aldıktan sonra bi tane demo kuruyorum ve diğer ajaxlar gibi oda patlak çıkıyor. Ben D ye yazıyorum buda patlak iade geç diye , iban at diyor ve atıyorum , ardından bana diyorkı plesk domaınınde calısmaz diyor , ben gidiyorum .coma kuruyorum ve gene calısmıyor. Bugunde mesajlarıma görüldü atıyor.

Telegramın D ye ait olduguna dair kanıt :

kanıt.1PNG.PNG

kanıt 1

kanıt1.PNG

kanıt 2

kanıt2.PNG

kanıt 3

kanıt3.PNG

aynı durumu @Müptezel de yaşamış.

@Mectruy @Al Simmons iade yapmadıgı sürece permalanmasını ve bir daha açılmamasını istiyorum.

kişiyi etiketleyemıyorum tek isim.

Evet verdiği sc proxy li ama sc de iki üç deneme de hata veriyor kendisinden başka bir siteden sc çekmesini istemiştim onuda geç çektiği için verdiğim site kapanmış ve sc yi de çekememişti yeni sc çekmesini istesem atacağım ama sc de hata varsa satmaması gerekiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,643Konular
3,270,062Mesajlar
315,683Kullanıcılar
mvaSon Üye
Üst Alt