Daha Fazla Site | Site Reverse Grabber

Merhaba arkadaşlar, genelde hack için bir siteye girdiğimizde illaki serverda başka sitelerde oluyor. O yüzden ip reverse ya da domain reverse falan yapılır. Bu araç ile...

Merhaba arkadaşlar,
genelde hack için bir siteye girdiğimizde illaki serverda başka sitelerde oluyor. O yüzden ip reverse ya da domain reverse falan yapılır. Bu araç ile kolayca birkaç dakika içinde daha fazla site listesi eldebilirsiniz.Ben kodlamadım sadece Spy için düzenledim. Genelde bu tarz toollar hep vardır. Açıklı olan sitelerde vesaire. Nasıl kullanacağınızı göstermek adına aşağıdaki adımları takip edin:

ilk olarak arayüz böyle.
Adsız.png

2. Adımımız bu komut olsun
diğer komutlar
--all site.com
-r site.com

-s site.com

Adsız0.png

Çıkan siteler fazla olabilir o yüzden cmder kullanabilirsiniz. Daha yukarı çıkabilmek için. Eğer fazla site çıkarsa önce siteleri kopyalayın sonra cls yapıp tekrar taratın. Siteleri kopyalamak için sağ alt ayarlardan fotoğraftaki kısmı uygulayalım.

Adsız1.png

Siteleri kopyaladıktan sonra taramaya hazır getirmek için baştaki kodları kaldırmak için bu şekilde yapalım.

Adsız2.png

Daha sonra düzenle:
Satır Düzenleri ==> Alfabetik olarak sırala yaptık mı site listesi hazır olacaktır. İyi kullanımlar
:)

Adsız3.png

Tool Linki:
View hidden content is available for registered users!

Virüs Total: Look At That

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
genelde hack için bir siteye girdiğimizde illaki serverda başka sitelerde oluyor. O yüzden ip reverse ya da domain reverse falan yapılır. Bu araç ile kolayca birkaç dakika içinde daha fazla site listesi eldebilirsiniz.Ben kodlamadım sadece Spy için düzenledim. Genelde bu tarz toollar hep vardır. Açıklı olan sitelerde vesaire. Nasıl kullanacağınızı göstermek adına aşağıdaki adımları takip edin:

ilk olarak arayüz böyle.
Ekli dosyayı görüntüle 4121

diğer komutlar
--all site.com
-r site.com

-s site.com

Ekli dosyayı görüntüle 4122

Çıkan siteler fazla olabilir o yüzden cmder kullanabilirsiniz. Daha yukarı çıkabilmek için. Eğer fazla site çıkarsa önce siteleri kopyalayın sonra cls yapıp tekrar taratın. Siteleri kopyalamak için sağ alt ayarlardan fotoğraftaki kısmı uygulayalım.

Ekli dosyayı görüntüle 4123

Siteleri kopyaladıktan sonra taramaya hazır getirmek için baştaki kodları kaldırmak için bu şekilde yapalım.

Ekli dosyayı görüntüle 4124

Daha sonra düzenle:
Satır Düzenleri ==> Alfabetik olarak sırala yaptık mı site listesi hazır olacaktır. İyi kullanımlar

Ekli dosyayı görüntüle 4125

Tool Linki: [Gizli içerik]
es
Merhaba arkadaşlar,

ilk olarak arayüz böyle.

diğer komutlar
--all site.com
-r site.com

-s site.com

Daha sonra düzenle:

Tool Linki: [Gizli içerik]
es

C:\Users\USER\Desktop\rever>python C:\Users\USER\Desktop\rever\rev.py
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\USER\Desktop\rever\rev.py", line 13, in <module>
from insides import *
File "C:\Users\USER\Desktop\rever\insides\__init__.py", line 13, in <module>
from insides.colors import *
File "C:\Users\USER\Desktop\rever\insides\colors.py", line 13, in <module>
from colorama import init,Fore,Back,Style
ModuleNotFoundError: No module named 'colorama'

Neden böyle bir hata veriyor?

co
C:\Users\USER\Desktop\rever>python C:\Users\USER\Desktop\rever\rev.py
File "C:\Users\USER\Desktop\rever\rev.py", line 13, in <module>
from insides import *
File "C:\Users\USER\Desktop\rever\insides\__init__.py", line 13, in <module>
from insides.colors import *
File "C:\Users\USER\Desktop\rever\insides\colors.py", line 13, in <module>
from colorama import init,Fore,Back,Style
ModuleNotFoundError: No module named 'colorama'

Neden böyle bir hata veriyor?

C:\Python27\Scripts bu dizini aç eğer sende başka yerde kurulu ise onu yaz.
Cmd'yi açıp alttaki kodu yaz
coloroma modülünü indirmen lazım.

pip install coloroma

C:\Users\USER>pip install coloroma
ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement coloroma (from versions: none)
ERROR: No matching distribution found for coloroma

ne yapmalıyım?

File "rev.py", line 13, in <module>
from insides import *
File "C:\Users\USER\Desktop\rever\insides\__init__.py", line 14, in <module>
from insides.functions import *
File "C:\Users\USER\Desktop\rever\insides\functions.py", line 14, in <module>
import requests
ModuleNotFoundError: No module named 'requests'
bunu diyor

programı kullanmak istiyorum gerçekten işe yarar tabi sitelerde de veriyor da direk hazır elimin altında kullanacağım bir şey olsun istiyorum

programı kullanmak istiyorum gerçekten işe yarar tabi sitelerde de veriyor da direk hazır elimin altında kullanacağım bir şey olsun istiyorum
genelde bu tür araçlar için, birçok modül lazım oluyor. onları indirdikten sonra sorun yaşamazsın.
No module named 'requests' bu tarz hatalarda
sonda yazanları indirmen lazım demektir

Merhaba arkadaşlar,

ilk olarak arayüz böyle.

diğer komutlar
--all site.com
-r site.com

-s site.com

Daha sonra düzenle:

Tool Linki: *** Hidden text: cannot be quoted. ***

bakim

131,843Konular
3,271,925Mesajlar
316,366Kullanıcılar
RAGNAR020202Son Üye
Üst Alt