Haber DALL-E Mini Testlere Açıldı!

Rating - 83.3%
Merhaba ben suphi
DALL-E Orjinali herkes beklerken DALL-E Mini Testlere Açıldı
Açılalaı 12 saat olmasına rağmen halen yoğun trafik sebebi ile resim çizimleri 80 saniyelere ulaşıyor ve bazen işlem bile alamıyoruz.
Githubda 12 saatte 4.6K Star almayı başardı.

Dall-E Nedir ?
DALL-E, 5 Ocak 2021'de OpenAI tarafından piyasa sürülen, metinsel tanımlardan görüntü oluşturan bir yapay zeka programıdır. İsmini ünlü ressam Salvador Dali ve WALL-E isimli animasyon robattan almıştır.

Benim metnime göre oluşturduğu resim
YÜZ AYRINTILARININ OLMAMASININ SEBEBI MİNİ VERSİYONU OLMASINDAN KAYNAKLDIR.
1654848217210.jpeg

Ve bir çok test resmim (ronadlo milli takımıza aldım çee ) , Test Linki İçin tıkalyınız

Rating - 83.3%
eğer akılları varsa istihbarat için yapay zekayı kullanırlar. o zaman işte ortalık kızışır
oda dogru bi tane proje vardi obama yi taklit etmisti o cok başarılıydı. Artik her sey yalan olabilir veya her yapilan haltan bu sahte diye kurtulabilir insanlar buyuk ihtimal bununla birlikte bir tespit uygulamasi gelistirilir

Zafiyetsiz

KALICI AFK
Rating - 100%
Merhaba ben suphi
DALL-E Orjinali herkes beklerken DALL-E Mini Testlere Açıldı
Açılalaı 12 saat olmasına rağmen halen yoğun trafik sebebi ile resim çizimleri 80 saniyelere ulaşıyor ve bazen işlem bile alamıyoruz.
Githubda 12 saatte 4.6K Star almayı başardı.

Dall-E Nedir ?
DALL-E, 5 Ocak 2021'de OpenAI tarafından piyasa sürülen, metinsel tanımlardan görüntü oluşturan bir yapay zeka programıdır. İsmini ünlü ressam Salvador Dali ve WALL-E isimli animasyon robattan almıştır.

Benim metnime göre oluşturduğu resim
YÜZ AYRINTILARININ OLMAMASININ SEBEBI MİNİ VERSİYONU OLMASINDAN KAYNAKLDIR.
Ekli dosyayı görüntüle 34326

Ve bir çok test resmim (ronadlo milli takımıza aldım çee ) , Test Linki İçin tıkalyınız
Bakım kullanak

131,613Konular
3,269,700Mesajlar
315,574Kullanıcılar
leitessSon Üye
Üst Alt