evet öncelikle merhaba forumda yeniyim adım alperen yaşım 14 asıl konu açma sebebim şudur; ben darkcomet'te port açmasından tutup IP sabitlemesine kadar yaptıgım halde...

evet öncelikle merhaba forumda yeniyim adım alperen yaşım 14
asıl konu açma sebebim şudur;
ben darkcomet'te port açmasından tutup IP sabitlemesine kadar yaptıgım halde kurbanlarım açınca olmuyor veya ben 127.0.0.1 yapıp açınca darkcomet'e hiçbir türlü birşey gelmiyor yardımcı olabilecek varsa çoook sevinirim sadece arkadaşlarıma şaka yapmak istiyorum veya bedava keylogger bilen varsa.. iyi günler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
sendede açılmıyor ise eğer virüs programlarını kapatıp dene ama kendi pcnde açamassın zaten duckdns kullan

Seni şakacııı, utanmıyonmu baban yaşındaki adamlara yalan söylemeye çee napacan hoşlandığın kızın pc yemi atacaksın. darkcometi nerden indirdin ? çok edit görmüştür arızalıdır, orjinal sürümünü indirdiğine emin ol.

not: windows her ay yama çıkarıyor bu tür remote bağlantıların çalışması için windows defender vs kapalı olduğuna emin ol

windows 10da kullanıyorsan win10 için darkcomet yöntemi farklı youtube den araştır

Seni şakacııı, utanmıyonmu baban yaşındaki adamlara yalan söylemeye çee napacan hoşlandığın kızın pc yemi atacaksın. darkcometi nerden indirdin ? çok edit görmüştür arızalıdır, orjinal sürümünü indirdiğine emin ol.

not: windows her ay yama çıkarıyor bu tür remote bağlantıların çalışması için windows defender vs kapalı olduğuna emin ol
Baba yaşında adamsınız çocuklara böyle mi örnek oluyorsunuz ? Hiç yakıştıramadım sizin gibi bir beyefendiye ayol

windows 10da kullanıyorsan win10 için darkcomet yöntemi farklı youtube den araştır
ben mesala windows 8.1 de çalıştırıyorum ama bağlantı gelmiyor. darkcomet windows 8.1 ve 10 da çalışmıyor. youtube da bazıları windows 10 da çalıştırıyor ama ben ne yaptıysm olmuyor. önerebileceğin br video var mı _?

kullanmak için sormuyorum. genelde video çektiğim için belki darkcomet fudlama gibi videolar çekerim diye diyorum..

evet öncelikle merhaba forumda yeniyim adım alperen yaşım 14
asıl konu açma sebebim şudur;
ben darkcomet'te port açmasından tutup IP sabitlemesine kadar yaptıgım halde kurbanlarım açınca olmuyor veya ben 127.0.0.1 yapıp açınca darkcomet'e hiçbir türlü birşey gelmiyor yardımcı olabilecek varsa çoook sevinirim sadece arkadaşlarıma şaka yapmak istiyorum veya bedava keylogger bilen varsa.. iyi günler
Biraz geç oldu ama... Her şeyi doğru yaptı isen CGN havuzundasındır. NGROK kullanmalısın ya da Statik IP satın almalısın.

132,010Konular
3,273,985Mesajlar
316,754Kullanıcılar
mahoo12Son Üye
Üst Alt