Databaseleri aldım ama giriş yapamıyorum

• Konuyu başlatan Rolesa
  • Başlangıç tarihi
R

Rolesa

Merhaba Admin Panel Bilgilerini Aldım /admin ile girdiğimde site kabul etmiyor pass yada username i neden sizce ? soru 1.PNG soru 2.PNG

Rating - 95.8%
bu gördüğün giriş ekranı authorization ile çalışır yani veritabanı ile bağlantısı olmayan bir giriş ekranıdır, veritabanındaki bilgiler bu yüzden işe yaramıyor, muhtemelen daha önce bir saldırı yaşamışlar ve böyle bir önlem alınmış.

R

Rolesa

da.PNG Tek Üzüldüğüm Bunların Hepsinin admin bilgilerini alıp bir şey yapamamam Yeteneksiz Biriyim Galiba Ben Bulduğum açıkları size veririm sizler halledersiniz artık

R

Rolesa

bu gördüğün giriş ekranı authorization ile çalışır yani veritabanı ile bağlantısı olmayan bir giriş ekranıdır, veritabanındaki bilgiler bu yüzden işe yaramıyor, muhtemelen daha önce bir saldırı yaşamışlar ve böyle bir önlem alınmış.

Hmm Peki Ne Yapılabilir ?

Rating - 95.8%
"authorization brute force" denemelisin ama wordlistin sağlam olmalı, burdaki dezavantajın kullanıcı adını asla tahmin edemiyeceğin, adam "tfmjdjkfl4" gibi bir kullanıcı adı koyar ve şifre kısmınada başka birşey koyar yani işin yaş biraz. Kullanıcı adını admin,administrator,root olarak denersin, şifre kısmınıda aşağıdaki videodaki gibi yada başka authorization brute yapan toolslar ile kırmayı denersin.

R

Rolesa

"authorization brute force" denemelisin ama wordlistin sağlam olmalı, burdaki dezavantajın kullanıcı adını asla tahmin edemiyeceğin, adam "tfmjdjkfl4" gibi bir kullanıcı adı koyar ve şifre kısmınada başka birşey koyar yani işin yaş biraz. Kullanıcı adını admin,administrator,root olarak denersin, şifre kısmınıda aşağıdaki videodaki gibi yada başka authorization brute yapan toolslar ile kırmayı denersin.

Eyw

F

Fl0ry

Tam olarakta bu . Bence hiç uğraşma önüne bak. Belki daha güzel siteler bulursun .Başarılar

131,511Konular
3,268,835Mesajlar
315,314Kullanıcılar
egebaba31Son Üye