DEĞERLİM BENİM. (1 Viewer)

Joined
Feb 10, 2016
Credits
228
Rating - 0%
Arkadaşlar bugün eski sevgilimle buluştum sebebi ise arabasını satmıştı sigortacıyıda ben ayarlamıştım iptal edildiği için para iadesi almaya gelmişti. O kadar iyi geldiki onu görmek her ne kadar onu karşımda gördüğüm halde konuşamasamda iyi olduğunu görmek hareket ettikçe yayılan kokusunu duymak bana fazlasıyla yetti. İlişkimiz devam ediyo olsaydı bugün tam 4. ayımızdı. Sevgiliden arkadaş olmaz muhabbetini sonuna kadar desteklerdim ama bu onun için geçerli olmadı-olamadı benim için. Her ne olursa olsun hayatımda bir yeri bir parçam olarak kalsın istiyorum ve bundan zerre kadar rahatsız değilim. Bu gün onu karşımda gördüğümde hala sevgilimmiş hissi oluştu içimde. Uzun zaman sonra bana kırık kolumun hesabını sordu her ne kadar konuyu geçiştirmeye çalışsamda üsteledi. Aşk böyle birşeymi beyler? Ne yaşadığımı çözemiyorum ben aşk mı sevgi mi heves mi inanın anlayamıyorum. Bazen anlayamadığımız hisler bile ayakta tutabiliyor insanı herşeye rağmen hayata bağlayabiliyor. Ne diyim ki ayrıyken bile farklı bir güzelliğin var, iyi ki varsın DEĞERLİM.
 
Last edited:
E

El-Cewad

Bafralı seni gayet iyi anlıyorum bizde yaşadık zamanında birşeyler ama ne olursa olsun insan sevince unutmak zor oluyor.
 
B

Bybadboy

Aşk vs için 4 ay bence kısa bir süre bana göre karşındakini tam anlamıyla tanımaya yetmez , benim 5 yıllık bir ılışkim son buldu şuan devam etseydik 6. yılımızı kutlamaya hazırlanıyor olacaktık bazen insan soruyor kendi kendine acaba doğru olanımı yaptık vs diye ama cevaplar hep askıda kalıyor cunku 1-2 ay sonra her iki tarafta artık kendi hayatına bakmaya başlıyor. Yaklaşık benimde şuan 8-9 aylık bir ilişkim var normal bir şekilde götürüyoruz ne bir adım önde ne bir adım geride ama bazen aklına geliyor insanın geçmişe olan özlemi yada pişmanlıkları belkide..
 

Users who are viewing this thread

Top