Haber DeepWeb'te Yeni oluşum bildirisi yayınlandı !! - Codex Tenebris (1 Viewer)

Joined
Sep 4, 2023
Credits
20
Rating - 0%
"Bizi gömmeye çalıştılar oysa tohum olduğumuzu bilmiyorlardı."

Bizler; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk istiklali ve Türk Cumhuriyeti'ni muhafaza ile vazifelendirdiği, milletine aşık, özgürlüğün ve bağımsızlığın kıymetini bilen Türk Gençliği tarafından kurulan Codex Tenebris'iz.

Atamızın Gençliğe Hitabe'sinde bahsettiği İstiklal ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düştüğümüz günün geldiğini görüp; dini görüş, etnik köken, sosyal statü ayırt etmeksizin vazifeye atılmak için içinde bulunduğumuz vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmedik !

Türkiye Cumhuriyeti ve Yüce Türk milleti emsali görülmemiş bir tehdit altındadır. Çağdaş, müreffeh, güçlü bir devlet ve halk yolunda çalışması gereken siyasi iktidar sadece kendi çıkarları için çalışmakta ve vatanımıza emsali görülmemiş zararlar vermektedir. Bu doğrultuda devletin temel organları işlemez hale getirilmiş, haksızlık ve hukuksuzluklar ayyuka çıkmış, özgürlükler kısıtlanmış, ülkemize yönelen tehditlerle etkin mücadele edilmemiş ve vatanımızın temel taşlarından olan Türk Silahlı Kuvvetleri pasifize edilmiştir. Geldiğimiz noktada en basit bir memurluk makamına gelebilmek için bile iltimas, torpil ve sadakat aranır olmuş karşıt görüşlü kişiler devlet bünyesine alınmayarak ülkemiz bir parti devleti konumuna getirilmiştir. Milletin tüm varlığı lüks, gösteriş ve israfla harcanmakta vatandaşımızın kanla suladığı memleket toprağı karış karış satılmaktadır. Tüm bunların üstüne kim olduğunu bilmediğimiz on üç milyonu aşan yabancı ülkeye alınarak demografik, ekonomik, sosyal yapı geri dönülmesi çok güç olacak biçimde sarsılmıştır.

Bu gidişata tepki gösterecek en doğal yapı olan muhalefet partileri ise kendi menfaatini düşünen, yurtdışından fon alan ve iktidarı ayakta tutan yapılar haline gelmiştir. Medya, iktidarın sözünden çıkmayan veya tasması yurt dışında olan sözde gazeteciler tarafından zapt edilmiştir. Pensilvanya'daki haine hocaefendi, bebek katiline barış elçisi, milletine bağlı kahramanlara ise hain dendiği günleri asla unutmuyoruz !

Milletimizi felakete sürükleyen bu duruma kayıtsız kalmayacağız ! Biz, Codex Tenebris olarak fiili mücadeleye başladığımızı duyuruyor; milletimize siyasi, ekonomik, ahlaki ve sosyal yönden zarar veren tüm oluşumlara savaş ilan ediyoruz. Milletimize tehdit olarak gördüğümüz bu oluşumları ve mücadele yöntemlerimizi daha sonraki bildirilerimizde detaylı olarak açıklayacağız.

Hiçbir şahsi menfaat beklemeden sadece milletimize hizmet etme gayesiyle diyoruz ki : "Adaletin bittiği yerde anarşi başlar !"

-http://tenebrsi5ougn2slw7i47emfuzuebulhllycuxpihozb7wrpqslfwvqd.onion/
-http://u5qv3yvsykj673jlpyw7udpxablrcu4szuvlaee2eljudwemr2ddv3yd.onion/index.php?topic=3211
 
Joined
Apr 21, 2020
Credits
366
Rating - 0%
Lan sıktır git orospu evlatları . bir numaralı milet düşmanı AQ bu tenebris. Amk milletin 3 5 bin parasını almak için şebeke kurmuşlar amk salakları birde kafalarına göre index , forum, market sik kırıkları
 

Users who are viewing this thread

Top