İzmir Aydın, İstanbul, Denizli, Balıkesir, Kütahya, Bursa , Çanakkale, Kırklareli, Manisa, Muğla'da 6.8 şiddetinde (yıkıcı) deprem oldu, İzmir'de birkaç bina yıkıldı. Ege...
Bir Muğlalı Olarak Herkese Geçmiş Olsun..İzmir Aydın, İstanbul, Denizli, Balıkesir, Kütahya, Bursa , Çanakkale, Kırklareli, Manisa, Muğla'da 6.8 şiddetinde (yıkıcı) deprem oldu, İzmir'de birkaç bina yıkıldı. Ege Bölgesi'nde yaşıyorum ve 2 dakika kadar sürdü, depremi hisseden herkese geçmiş olsun.
Moruk sende izmirdeydin bir şeyin yok umarım?Geçmiş olsun. İzmir bir deprem bölgesidir.
Moruk sende izmirdeydin bir şeyin yok umarım?
korkmam ne demek ya ölseydinYok ya ben depremden korkmam evden bile kaçmadım. pc 'de takılıyordum bekledim bitmesini, daha önce benzer depremler çok oldu burada ancak 10 sene deprem olmayınca herkes izmirin bir deprem bölgesi olduğunu çabuk unutuyor.
korkmam ne demek ya ölseydin
6.6 yıkıcı bir deprem ama usta yinede onlem alınmalıYok ya ben depremden korkmam evden bile kaçmadım. pc 'de takılıyordum bekledim bitmesini, daha önce benzer depremler çok oldu burada ancak 10 sene deprem olmayınca herkes izmirin bir deprem bölgesi olduğunu çabuk unutuyor.
6 ölü 257 yaralı vargeçmiş olsun inşalah ölü ve yaralı yoktur