Coinli $(Dev) Akıyor Akıyor$$

SpyCoin istenen konu
Rating - 0%
[CHARGE=2][/CHARGE]

Arkadaslar söylediğim şekilde ilerlerseniz günlük paranın içinden gececeksiniz.

Bu taktiğin adı (TEŞEKKÜRLER KIZLAR)

Arkadaşlar küçük bir çocuk profili açalım ve Instagram'dan Facebook'tan genç kızlara referans linki atalım ve bu yazdığım acitasyon dolu mesajı kopyalip atalım kızlar küçük çocuklar ile herzaman ilgilenir unutmayın 😀

BU ARADA REFLİ LİNK BURDAN GİRİN LA KANKAMLAR ;
$$ Kazanmaya başla $$

Merhaba selin abla veya Ayşe kızın ismi neyse ilk önce merhaba mesajınızı gönderin sürekli başımdan geçen konuşma örneği buyrun okuyun ;

Fake velet ; Merhaba selin abla musaitmisin ?
Selin ; Evet de sen kimsin 😀
Fake velet ; Ben seni tanımıyorum ki
Sadece yardımına ihtiyacım var ben aileme destek olmak amaçlı internetten para kazanıyorum davet ederek kayıt ettirerek rica etsem sende kayıt olurmusun bu linkten eğer kayıt olursan senin sayende 10 dolar kazanıcam 2 dakikani ayırıp bana destek olursan çok sevinirim.

DİYİP GÖNDERİN AQ ZATEN ÇOĞU KIZ DÜŞÜYOR HATTA BAZI KIZLAR VAR ARKADAŞ GRUPLARINA LİNKİ ATIP SİZE DAHA FAZLA YARDİMCİ OLMAYA CALİSİYOR DENEYİN DERİM BU İSTEN ZEVK ALMAYA BAŞLAYINCA DOLARLAR AKTİKCA BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ .

SİTE GÜVENİLİRDİR ARASTİRABİLİRSİNİZ YATIRIM ALT LİMİTİ YOK ÇEKİM ALT LİMİTİ YOK.

DOLAR OLMUS 8-9 TL
GÜNDE 20 KIZ DÜŞÜNSENİZ REFERANSLA 20*10$ =1800₺YAPAR

Rating - 0%
Aynen kanka günde 200 dolar kazanırsın zaten,

1.Sosyal Mühendislikte iyi olmak zorundasın karşıdakini inandırmak açısından kimse para kazandırmak için yanaşmaz sana.
2.Profilin düzgün olmalı.
3.Aşırı uğraş gerektiyor mail ph*sing ile ytdeki izlenen (5-10k) insanlara ratlı fudlanmış programımı gönderip reklam yaptırtmaya kalkarım gelen kurbanları da satarım 1 saatte ortalama 50 60 kişiye mail gönderebilirim bu iş daha kârlı düşen olursa ama taktik kötü değil senin paylaştığın uğraşan olursa kazanabilir.

Rating - 0%
Aynen kanka günde 200 dolar kazanırsın zaten,

1.Sosyal Mühendislikte iyi olmak zorundasın karşıdakini inandırmak açısından kimse para kazandırmak için yanaşmaz sana.
2.Profilin düzgün olmalı.
3.Aşırı uğraş gerektiyor mail ph*sing ile ytdeki izlenen (5-10k) insanlara ratlı fudlanmış programımı gönderip reklam yaptırtmaya kalkarım gelen kurbanları da satarım 1 saatte ortalama 50 60 kişiye mail gönderebilirim bu iş daha kârlı düşen olursa ama taktik kötü değil senin paylaştığın uğraşan olursa kazanabilir.
Bu bahsettiklerin bizler için gerekli dostum benim bahsettiğim hani daha çok bu işlerin içinde olmayan ama para kazanmak isteyen bir çok yeni üye var uğraşmak isteyen olursa diye paylaştım ben uğraşıyorum güzelde bırakıyor yorumun için teşekkür ederim senin methodlada güzel kazançlar elde edilebiliyor tavsiyen için teşekkürler ☺️

Rating - 0%
Bu bahsettiklerin bizler için gerekli dostum benim bahsettiğim hani daha çok bu işlerin içinde olmayan ama para kazanmak isteyen bir çok yeni üye var uğraşmak isteyen olursa diye paylaştım ben uğraşıyorum güzelde bırakıyor yorumun için teşekkür ederim senin methodlada güzel kazançlar elde edilebiliyor tavsiyen için teşekkürler ☺️
Siteye bakmak için kayıt olurken o kısımda donuyor bro bilgin var mı acaba?

131,470Konular
3,268,515Mesajlar
315,241Kullanıcılar
saundraSon Üye
Üst Alt