@Dev.Alper06 Konuya Gel

300 TL Dolandırdın beni . Ee noldu kanka şimdi 300 tl için dünyalar elinemi geçti oyalıyosun üstüne üslük hala site koparmaya çalışıyorsun . Değdimi ? değmedi. Bittimi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
300 TL Dolandırdın beni . Ee noldu kanka şimdi 300 tl için dünyalar elinemi geçti oyalıyosun üstüne üslük hala site koparmaya çalışıyorsun .
Değdimi ? değmedi.
Bittimi ? Bitmedi.

Ben dolandırdığın diğer adamlara benzemem sana çevremin geniş olduğunu daha öncedende söylemiştim fakat sen aldırış etmedin .

+90536*7*3**3 Aaaa telefon numaran alper :)
Soyadının 2. harfi O alper :)) .
Eşgalinde elimde artık.
Ankara da oturuyosun açık adresini bana özelden ulaşırsan seve seve atarım .
Sırada aileni bulmak var onlar basit iş .

Dönüş için 3 Günün var . İlk aşama Bugün 18:00'da başlar. Her gün aşama atlarız.

1. Aşama
Annene babana ulaşır durumu izah eder paramı köküne kadar alırım

2. Aşama
İllegal işlerin, sohbet bağlantıların sosyal medya hesapların kısacası suçların ve iletişim haritaların bağlantıların egm'ye itina ile iletilir.

3. Aşama hala ödeme gelmedi mi ?
Geldik en seksist kısma. Hiç düşündün mü alperim, birisi adıma telefon numaramla adresimle birini dolandırır en olmadı küfür eder gelirler beni bi güzel döverler diye . Yaşadığın yer belli yurt belli adamı oradan 2-3 adamı en azından tokatlamak ne kadar zor ? kevgire çevirirler alperr kevgire.

Ben kimseye paramı yedirmem 300 TL 300 TL'dir . Hak haktır emek emektir,

Süre bitiminde olacakları sen düşün bende fantezi planlarıma başladım.

Saat 18:00'a Kadar süren var.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
300 TL Dolandırdın beni . Ee noldu kanka şimdi 300 tl için dünyalar elinemi geçti oyalıyosun üstüne üslük hala site koparmaya çalışıyorsun .
Değdimi ? değmedi.
Bittimi ? Bitmedi.

Ben dolandırdığın diğer adamlara benzemem sana çevremin geniş olduğunu daha öncedende söylemiştim fakat sen aldırış etmedin .

+90536*7*3**3 Aaaa telefon numaran alper :)
Soyadının 2. harfi O alper :)) .
Eşgalinde elimde artık.
Ankara da oturuyosun açık adresini bana özelden ulaşırsan seve seve atarım .
Sırada aileni bulmak var onlar basit iş .

Dönüş için 3 Günün var . İlk aşama Bugün 18:00'da başlar. Her gün aşama atlarız.

1. Aşama
Annene babana ulaşır durumu izah eder paramı köküne kadar alırım

2. Aşama
İllegal işlerin, sohbet bağlantıların sosyal medya hesapların kısacası suçların ve iletişim haritaların bağlantıların egm'ye itina ile iletilir.

3. Aşama hala ödeme gelmedi mi ?
Geldik en seksist kısma. Hiç düşündün mü alperim, birisi adıma telefon numaramla adresimle birini dolandırır en olmadı küfür eder gelirler beni bi güzel döverler diye . Yaşadığın yer belli yurt belli adamı oradan 2-3 adamı en azından tokatlamak ne kadar zor ? kevgire çevirirler alperr kevgire.

Ben kimseye paramı yedirmem 300 TL 300 TL'dir . Hak haktır emek emektir,

Süre bitiminde olacakları sen düşün bende fantezi planlarıma başladım.

Saat 18:00'a Kadar süren var.
Bu tür tehdit mesajları, size karşı yaptırım uygulanmasına neden olabilir. Daha dikkatli olalım, + olarak SpyHackerz forumlarında bu tür davranışlar yasaktır.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,143Konular
3,275,653Mesajlar
316,982Kullanıcılar
ajan hackerSon Üye
Üst Alt