[DEV] Çevrenizdeki Birinin Whattsap Hackleyin

1-) İlk Öncelikle O Kişinin 1 Dk Telefonunu Almanız Lazım 2-) Aldınız Var Sayıyorum Arama Kısmına Girip **21* Kendi Numaranızı Yazın # 3-) Yazdıktan Sonra Telefonunuzdan...

[CHARGE=29]
1-) İlk Öncelikle O Kişinin 1 Dk Telefonunu Almanız Lazım

2-) Aldınız Var Sayıyorum Arama Kısmına Girip **21* Kendi Numaranızı Yazın #

3-) Yazdıktan Sonra Telefonunuzdan Kendi Whattsap Hesabınızdan Çıkın Çıkmak İstemiyorsanız Whatsappı Klonlayabilirsiniz
4-) Evet Kişinin Whatsapp Numarasını Giriyosunuz İlk Başta Kişiye Sms Gidicek Altta Beni Ara Seçeneği Olcak Ona Basın

5-) Hedefin Telefonunda Girdiğimiz Kod Sayesinde Çağrı Yönlendirmesi Yaptık Hedefi Arayan Kişi Aslında Sizi Aramış Olucak Böylelikle Whatsapp Sizi Aramış Olcak Sonra Kodu Girin

6-) Evet Hesaptasınız Artık Sonra Kişinin Telefonunu Alıp Arama Kısmına # # 21 # Kodunu Girin Eğer Bunu Yapmazsanız Hedefi Arayan Kişiler Aslında Sizi Arıcak

7-) Hesabın Kalıcı Olmasını İstiyorsanız Ayarlara Girip İki Doğrulamalı Faktörü Açın Ve Whatsappı Tekrardan Klonla Ordan Hedef Kişinin Numarasını Girerek İkide Birde Beni Ara Tekrardan Mesaj Gönder Yapın Bunu 3-5 Gün Yapın Belirli Aralıklarda Ve Artık Hesap Tamamen Sizindir İstediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz

[/CHARGE]

131,915Konular
3,272,588Mesajlar
316,536Kullanıcılar
hahakralixSon Üye
Üst Alt