Selam spy ailesi. Bugun türktelekomda nasil ucretsiz sekilde 15GB+750DK+750SMS kazanacağınizi gostericem. Yapmaniz gereken cok basit
Ekli dosyalar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam spy ailesi. Bugun türktelekomda nasil ucretsiz sekilde 15GB+750DK+750SMS kazanacağınizi gostericem. Yapmaniz gereken cok basit.5555'e BOLBOL yazıp atıyosun ve hop mesaj...
Selam spy ailesi. Bugun türktelekomda nasil ucretsiz sekilde 15GB+750DK+750SMS kazanacağınizi gostericem. Yapmaniz gereken cok basit
gule gule kullan dostum 🤠Cidden geldi lan ne alaka ?
Niye geliyor ben onu anlamadım kardeşim 2-3gb falan neyse olabiliyor da 15gb normal değilgule gule kullan dostum 🤠
valla ben de bilmiyorum buldum paylasayim dedim beles paket iste 🤯Niye geliyor ben onu anlamadım kardeşim 2-3gb falan neyse olabiliyor da 15gb normal değil![]()
bakalmSelam spy ailesi. Bugun türktelekomda nasil ucretsiz sekilde 15GB+750DK+750SMS kazanacağınizi gostericem. Yapmaniz gereken cok basit
dene dostum isine yarayabilirDeniyeyim
ellerine saglik kral cok iyi olduSelam spy ailesi. Bugun türktelekomda nasil ucretsiz sekilde 15GB+750DK+750SMS kazanacağınizi gostericem. Yapmaniz gereken cok basit
Link var mı
Oldu ama bi korku geldi😂dene dostum isine yarayabilir![]()
hayirli olsun kanka ne korkusu illegal degil ya sanki 😂😂Oldu ama bi korku geldi😂
Link var mı
Hediyeye alışık değiliz ondan güzel konu👍hayirli olsun kanka ne korkusu illegal degil ya sanki 😂😂