Moderatörün son düzenlenenleri:
thxaçtığım bir önceki konu büyük harflerle olduğu için silindi sanırım bende indirime giderek konuyu tekrar atıyorum 25 coin verip alabilirsiniz
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
-=Stripped Content=-
eywaçtığım bir önceki konu büyük harflerle olduğu için silindi sanırım bende indirime giderek konuyu tekrar atıyorum 25 coin verip alabilirsiniz
-=Stripped Content=-
allah sabır versinişlemde hala yarım saattir![]()
dün aldım ben onaylandı mail ss atıyım istersenişlemde hala yarım saattir![]()
açtığım bir önceki konu büyük harflerle olduğu için silindi sanırım bende indirime giderek konuyu tekrar atıyorum 25 coin verip alabilirsiniz
-=Stripped Content=-
++açtığım bir önceki konu büyük harflerle olduğu için silindi sanırım bende indirime giderek konuyu tekrar atıyorum 25 coin verip alabilirsiniz
-=Stripped Content=-
sagaçtığım bir önceki konu büyük harflerle olduğu için silindi sanırım bende indirime giderek konuyu tekrar atıyorum 25 coin verip alabilirsiniz
-=Stripped Content=-
.The previous topic I opened was deleted because it was in capital letters, I think I'm going to discount and throwing the topic again, you can give 25 coins and get it
-=Stripped Content=-
açtığım bir önceki konu büyük harflerle olduğu için silindi sanırım bende indirime giderek konuyu tekrar atıyorum 25 coin verip alabilirsiniz
-=Stripped Content=-
-=Stripped Content=-
-=Stripped Content=-
bakalımaçtığım bir önceki konu büyük harflerle olduğu için silindi sanırım bende indirime giderek konuyu tekrar atıyorum 25 coin verip alabilirsiniz
-=Stripped Content=-
lookaçtığım bir önceki konu büyük harflerle olduğu için silindi sanırım bende indirime giderek konuyu tekrar atıyorum 25 coin verip alabilirsiniz
-=Stripped Content=-