İnsta kullanıcı adı spyvore grupta buldum instada yazdım hallederiz dedi 1 haftayı geçti bi bok yaptığı yok bunun gibi insanlara güvenmeyin referansız iş yapmayın…
Voreios forumdaki nick i burda gezerken kapanan instam için çözüm arıyodum bi konun altına insta kullanıcı adını yazmıştı ulaşın yardım ederim falan ulaştım bende 1 hafta oyaladı hesap falanda açılmadı reisŞu konuyu detaylı açar mısın. Üyenin forumdaki niki nedir?
@𝕍𝕆ℝ𝔼İ𝕆𝕊 forumdaki nicki buŞu konuyu detaylı açar mısın. Üyenin forumdaki niki nedir?
[CHARGE=5]Çok yararlı bilgi[/CHARGE]İnsta kullanıcı adı spyvore grupta buldum instada yazdım hallederiz dedi 1 haftayı geçti bi bok yaptığı yok bunun gibi insanlara güvenmeyin referansız iş yapmayın…
Vore'ymiş abi sanki vore daha önce yine böyle olaya karisti amaŞu konuyu detaylı açar mısın. Üyenin forumdaki niki nedir?
dayı telegram verirsen atim ssHesap sahibi forumdaki voreis olduğunu kesinleştirmeniz lazım ozaman çözüme kavuşur herşey
Pm bakarmısın abi @MectruyHesap sahibi forumdaki voreis olduğunu kesinleştirmeniz lazım ozaman çözüme kavuşur herşey
kesinleşmez çünkü ben değilim... "gezginlerle ticareti ikinci şikayetten sonra bitirdim"Hesap sahibi forumdaki voreis olduğunu kesinleştirmeniz lazım ozaman çözüme kavuşur herşey
yalan dolanı bırak aq az delikanlı ol 50 tl lik adammısın yaptığının arkasında durmuyosunkesinleşmez çünkü ben değilim... "gezginlerle ticareti ikinci şikayetten sonra bitirdim"
Ban yedi dostumyalan dolanı bırak aq az delikanlı ol 50 tl lik adammısın yaptığının arkasında durmuyosun
reis çok sevindim giden 50 tl 100 tl gram umrumda değil başkalarınada aynı şeyi yapmasınBan yedi dostum![]()